Birazda Sohbet

128 görüntüleme
S

Ssssss

29 Ocak 2026 16:11
Merhaba arkadaşlar

halk arasında duyduğumuz ama yanlış olduğunu öğrendiğiniz ne var mesela ?

bugün ben mesela bebeği koltuk altından kaldırırsan damağı düşer damağını kaldırman gerekir dendi varmı öyle bişey ?
T

Tuğba B. ..

29 Ocak 2026 16:51
Koltuk altından tutmayıp nereden tutucaz;))
Melahat G. S.

Melahat G. S.

29 Ocak 2026 17:01
Bebeklerin doğduğu günde bebek yıkanmaz dediler banada mesela çarşamba doğduysa o gün yıkana yapma gibi çok saçma ama malesef ilk zamanlar inanıp yıkamamıştım
B

Buket ..

29 Ocak 2026 17:13
Melahat Gülhan Sorgun
Bebeklerin doğduğu günde bebek yıkanmaz dediler banada mesela çarşamba doğduysa o gün yıkana yapma gibi çok saçma ama malesef ilk zamanlar inanıp yıkamamıştım
Aslında bir bakıma doğru doğumdan sonra vücudundaki tabaka cildini koruyor, göbek bağı düşünce yikanabilir ondan öncesi önerilmiyor bana da doktorlar tembihlemişti
Melahat G. S.

Melahat G. S.

29 Ocak 2026 17:16
Buket
Aslında bir bakıma doğru doğumdan sonra vücudundaki tabaka cildini koruyor, göbek bağı düşünce yikanabilir ondan öncesi önerilmiyor bana da doktorlar tembihlemişti
Ay hayır yanlış anladınız 1-2 aylık olsa bile o gün yıkamayan dediler yani haftanın hangi günü doğduysa o gün
S

Ssssss

29 Ocak 2026 21:02
Hurafe bence ya bana da ayaklarında öpme yürümez ekşi verme kekeme olur çok güldğrme gıdıklma nefesi kesilir vs vs..
B

Buket ..

29 Ocak 2026 21:45
Gözünün içine değil burnunun ucuna bak dediler nazar değer diye 😁
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir