Biraz Özel Olucak Ama Hangi Yöntemle Korunuyorsunuz?

348 görüntüleme
T

Tuğba

15 Haziran 2026 01:14
Hangi yöntemle korunuyorsunuz? Cilt altı implant istiyordum fakat doktorum 10 kişiden dokuzu çıkarttırmaya geliyor dedi kafam çok karışık ne önerirsiniz?
Seda N. E.

Seda N. E.

Emzirme Danışmanı

15 Haziran 2026 01:20
Merhabalar ;Size en uygun önerileri sunabilmem için mevcut korunma durumunuzu öğrenmek isterim. Şu anda kullandığınız bir doğum kontrol yöntemi var mı? Varsa hangi yöntemle korunuyorsunuz?
Duygu B. B.

Duygu B. B.

15 Haziran 2026 07:17
Ben şu an emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanıyorum zlynda, 1 kutuyu bitirince iğnelere başlayacağım.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
15 Haziran 2026 07:23
Merhaba, cilt altı implantı benim doktorumda önermedi, spiral önerdi araştıryorum. Eşim korunuyor.
Z

Zeliha E.

15 Haziran 2026 08:03
Spral ile da korunabilirsiniz
G

Gül K. ..

15 Haziran 2026 08:46
Sprial ile korunuyorum 4 aydır ilk 3 ay doğum kontrol hapı kullandım deri altı implanti doktorum yaşın genç hormonları fazlaca etkiliyormus galiba o yüzden önermedi iğneyide aynı şekilde o yüzden ria taktırdım
N

Nehar K.

15 Haziran 2026 09:06
Erkekler korunsun. Bi zahmet de tutabilsinler şeylerini. Vazektomi en etkili çözüm. Tarlaya ucu acik tohum torbasiyla gidersen illa ki ekin biter misali. :)) Kadınların vücudu yeterince yorgun zaten her seyi bizim üstümüze yıkıyorlar.
M

Meliha T.

15 Haziran 2026 10:26
Eşim korunuyor vallahi ben uğraşamam😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir