Biranda Sütüm Azaldı

103 görüntüleme
S

Sema E.

22 Ağustos 2025 13:05
Bebeğim 3 aylık dk 3900 şimdi 7200 fakat iki üç gündür sütüm çok az mamada almıyor alerjik bir bebek olduğu için alerji mamasimin tadını beğenmiyor bu zamana kadar sütüm yetiyor mu yetmiyor mu diye diye zar zor geldim çünkü bebeğim memeden inmiyordu şimdi ise emiyor gelmeyince sinirlenip ağlıyor begiriyor emmiyor bestlak damla ve solgarin takviyesini kullanıyorum ama faydası yok sütümü nasıl artirabilirim
S

Seda B.

22 Ağustos 2025 13:10
Karadut özü belki işe yarayabilir. Ben kendim kullanmadım ama duymuştum.Belki sütünüz vardır ama meme reddi yaşıyordur . Kilo alımıda gayet iyi bence. Doktorunuz daha iyi bilgi verir tabiki bu konuda .En kısa sürede geçer inşallah 🙏
Deniz M. G.

Deniz M. G.

22 Ağustos 2025 13:17
Aynısını ben de yaşadım.
Pompanız varsa sağın sağarak artırabilirsiniz. Ve bol bol su için
P

Pınar B.

14 Ekim 2025 13:27
Ben de iki aylık bebeğimde benzer bir sorun yaşıyorum. Sağmak sütümü daha da azalttığı için onu da bıraktım. Çözebildiniz mi bu sorunu Sema hanım?
S

Sema E.

14 Ekim 2025 13:30
Çok şükür şuanlik bir sıkıntım yok takviyelerle devam ettim beslenmeye dikkat ettim ama bence en önemlisi stresle başa çıkmak ve uyumak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir