Bırakamıyorum :(
260 görüntüleme
D
Duygu ..
8 Mayıs 2026 23:40
Merhaba anneler
Size muzdarip olduğum bi davranıştan bahsedicem. Kızım 3 aylık yaklaşık ilk doğduğunda bez sayısını verdiğimiz damlanın saatini falan yazmaya başlamıştık doktor kontrollerinde söyleriz aklımızda tutmak zor olur diye. Ben hala yazıyorum... yani bırakamıyorum ne zaman altını değiştirdim kaç saat oldu ne zaman damla verdim hepsi yazılı. Birde odadaki gece lambasını kapatamıyorum. Onuda başlarda görürüm bişey olursa diye açık bırakıyordum ama hala açık... yani alıştım mı noldu anlamadım yapamıyorum bu iki alışkanlığı bırakamıyorum. Çocuk 1 gün bile karanlıkla tanışmadı daha. Tamam bu gece kapatıcam diyorum yok olmuyor kendimi de yormaya başladım artık böyle evhamlı bi anne olarak... napıcam
Size muzdarip olduğum bi davranıştan bahsedicem. Kızım 3 aylık yaklaşık ilk doğduğunda bez sayısını verdiğimiz damlanın saatini falan yazmaya başlamıştık doktor kontrollerinde söyleriz aklımızda tutmak zor olur diye. Ben hala yazıyorum... yani bırakamıyorum ne zaman altını değiştirdim kaç saat oldu ne zaman damla verdim hepsi yazılı. Birde odadaki gece lambasını kapatamıyorum. Onuda başlarda görürüm bişey olursa diye açık bırakıyordum ama hala açık... yani alıştım mı noldu anlamadım yapamıyorum bu iki alışkanlığı bırakamıyorum. Çocuk 1 gün bile karanlıkla tanışmadı daha. Tamam bu gece kapatıcam diyorum yok olmuyor kendimi de yormaya başladım artık böyle evhamlı bi anne olarak... napıcam
D
Duygu ..
8 Mayıs 2026 23:42
Böyle kendimi okuyunca bile ne manyak davranış diyorum farkındayım aslında ama gel gör ki annelik bana bunu yaptırıyor
A
Ayşe H. B.
8 Mayıs 2026 23:48
Böyle kendimi okuyunca bile ne manyak davranış diyorum farkındayım aslında ama gel gör ki annelik bana bunu yaptırıyor
R
Rabia K. ..
8 Mayıs 2026 23:48
Gece lambasını kapatmak mi gerekiyodu aa
D
Duygu ..
8 Mayıs 2026 23:50
Ay ağlicam ❤️ ne kadar tatlısınız ❤️ gerçekten rahatladım kendime sinir olmaya başlamıştım artık ama görüyorum ki annelikte böyle bir şey işte ❤️ napalım anı diye saklar büyüyünce veririz

Fatma A. U.
8 Mayıs 2026 23:55
Gece lambası hala açık not defterine çorba içirdiğim neli içirdiğim bile yazılı bunların hepsi normal şeyler 10 ay 16 günlükten bildiriyorum
A
Ayşe H. B.
8 Mayıs 2026 23:55
Ay ağlicam ❤️ ne kadar tatlısınız ❤️ gerçekten rahatladım kendime sinir olmaya başlamıştım artık ama görüyorum ki annelikte böyle bir şey işte ❤️ napalım anı diye saklar büyüyünce veririz

Fatma A. U.
8 Mayıs 2026 23:57
Annelik delilik başlı başına bazen yaptıklarıma çok şaşırıyorum normalde hiç yapmadığım şeyleri kızım olduktan sonra sanki mecburmuşum gibi her gün yapıyorum
D
Duygu ..
9 Mayıs 2026 00:00
Annelik delilik başlı başına bazen yaptıklarıma çok şaşırıyorum normalde hiç yapmadığım şeyleri kızım olduktan sonra sanki mecburmuşum gibi her gün yapıyorum
A
Ayşe H. B.
9 Mayıs 2026 00:01

Fatma A. U.
9 Mayıs 2026 00:04
İçime su serpiliyor okudukça anne olmadan önce şöyle rahat anne olucam böyle rahat olucam çocuk metal yalasın kum yesin ses çıkartmicam diyordum bambaşka birine dönüştüm. Banyo yaptırırken su yuttu diye acile gidiyorduk az kalsın... eşim biraz kızıyor bu hallerime ama ben yapmıyorum yani içimden bişey çıkıyor sanki
İşe birlikte gidiyoruz çalışıp geliyoruz yemek bulaşık temizlik hep birlikteyiz
Bazen kızım yokken yaşıyormuydum acaba diye düşünüyorum
D
Duygu ..
9 Mayıs 2026 00:07
Eşim bambaşka bir kadına dönüştün diyor hayretler içerisinde izlerken buluyorum bazen
Ö
Özge T.
9 Mayıs 2026 00:08
Ahhh annelik ne deli işi değil mi… Biraz mental olarak farklı alanlara yönelip rahatlamaya ihtiyacınız vardır, spor mesela.. Ben de oğlumun gün gün ne yediğini yazdım uzun süre, anlıyorum sizi.
D
Duygu ..
9 Mayıs 2026 00:10
Ahhh annelik ne deli işi değil mi… Biraz mental olarak farklı alanlara yönelip rahatlamaya ihtiyacınız vardır, spor mesela.. Ben de oğlumun gün gün ne yediğini yazdım uzun süre, anlıyorum sizi.

Fatma A. U.
9 Mayıs 2026 00:11
Valla daha yolun başı ama zor yani.. başkası kucağına aldığında bile içimden tamam hadi ver artık bırak çocuğu diyesim geliyor da demiyorum tabi. Ay bu çocuk daha hastalanıcak ateşlenicek nasıl olucak o günler hiç hazır değilim gerçekten insan deli olur çıkar böyle düşünmekten
D
Duygu ..
9 Mayıs 2026 00:13
Hastalandı geçenlerde ilk işim kendi doktoruna götürdüm etrafımızdaki okumadan doçent olan doktorların çenesinden kurtulmak için çünkü hepsi diş dedi kızım boğaz enfeksiyonu kapmış iyiki gittik ilaçlar fala çok zor bir hafta geçirdik inşallah hiç hastalanmasınlar ciğerim şişti ağlamaktan iyi bir anne değilim olamadım diye

Fatma A. U.
9 Mayıs 2026 00:15
Çok geçmiş olsun :( zaten bu süreçte doktor dışında kimseyi kaale almıyorum doktorda 2li gidiyorum karşılaştırma yapmak için yani ona bile emin olamıyorum. Ama ne olursa olsun kendinizi suçlamayın eminim ki elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz zaten çocuklar düşürde kalkar da anneliğinizden hiç şüphe etmeyin
Yükleniyor...