Bir yaşında memeden nasıl kesebilirim
139 görüntüleme
Z
Zehra Y.
3 Haziran 2025 21:31
Şöyle ki biberon asla almıyor, memeyi emzik niyetine kullanıyor
Devam sütü ile kaşık mama yaparak günlük süt ihtiyacını inek sütüyle dönüşümlü karşılasam gelişimine nasıl etkisi olur
Zaten yaşını geçti fakat benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bu durum. Sadece mama içerek büyüyen bir sürü bebek var. İşin açıkçası sonrasında vicdan azabı da çekmek istemiyorum ama çok bunaldım. Gündüzleri emerken oyun oynuyor amaç beslenmek değil, dolayısıyla geceleri uyanıp meme istiyor. İkimiz için de en mantıklısı bu diye düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim. Bir yaşında memeden kesen var mı forumda
Devam sütü ile kaşık mama yaparak günlük süt ihtiyacını inek sütüyle dönüşümlü karşılasam gelişimine nasıl etkisi olur
Zaten yaşını geçti fakat benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bu durum. Sadece mama içerek büyüyen bir sürü bebek var. İşin açıkçası sonrasında vicdan azabı da çekmek istemiyorum ama çok bunaldım. Gündüzleri emerken oyun oynuyor amaç beslenmek değil, dolayısıyla geceleri uyanıp meme istiyor. İkimiz için de en mantıklısı bu diye düşünüyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim. Bir yaşında memeden kesen var mı forumda
E
Esma N. C. ..
4 Haziran 2025 00:46
Benim bebeğim de 15 aylık aynı biberon almıyor sürekli gün boyu emmek istiyor yemek de yemiyo bu yüzden sadece emmeye odaklı mama denedim biberonun yüzüne bakmıyo fırlatıyo ağlıyo kilo alımı da çok yok bu yüzden bende bıraksam acaba sonra pişman olur muyum nasıl olur düşünüyorum sürekli
F
Fatma S. ..
4 Haziran 2025 04:00
Şuan 3 yaşında olan kızım hiç emmedi. Önce sağıp verdim sonra o da bitti. Doğduğundan beri mamayla beslendi. Şimdi 6 aylık oğlum var o da tam tersi. Daha şimdiden sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Yalancı emzik te tutmuyor sürekli memede.Bu şekilde iki çocuğa bakmak geceleri hiç uyumamak çok yorucu.Kızım gece emzik çıktığında kendi alır tekrar uyurdu. Oğlumda sıfır uyku. Sadece memede uyuduğu için babası bile bakamıyor çocuğa. O yüzden inanılmaz bunaldım.Allah affetsin ama ne büyük lüksmüş o günler
Z
Zehra Y.
4 Haziran 2025 18:29
Ben gün içinde ek gıda sonrası meme teklif ediyorum fakat tok olduğu için emmiyor, geceleri de su verip tekrar uyutmaya çalışacağım böylelikle sütüm de azalmış olur, formül mama ile de kaşık mama yaparak destekleyeceğim süt ihtiyacını
P
Pınar E. ..
15 Haziran 2025 21:16
Bir buçuk yaşında, benimki de emzik niyetine kullanıyor, uykuda sürekli ağzında olsun istiyor, gece sık sık uyanıyor bu sebepten. Ben 49 kiloya düştüm 57-58 civarıydım. İkimiz için de en iyisi emzirmeyi sonlandırmak ama yapamıyorum bir türlü, gece emmeyince uyumayacak nasıl olacak. Babasında da uyumuyor.
Z
Zehra Y.
15 Haziran 2025 21:21
Ben de hiçbir şekilde devam sütü içiremedim ve kesemiyorum malesef
Yok mu bizi aydınlatacak yardım edecek kimse 😔
Yok mu bizi aydınlatacak yardım edecek kimse 😔
P
Pınar E. ..
16 Haziran 2025 11:01
🙁