Bir Türlü Kilo Aldıramıyorum

105 görüntüleme
Reyhan A.

Reyhan A.

27 Aralık 2025 18:40
Merhaba oğlum 13 aylık doğum kilosu 3490 hastane çıkışı 3200 şuan 10kg 450 idi bir günde 10 kg 100 e falan düştü bir türlü kilo aldıramıyorum düzgün de yediriyorum ama çok uzun sürüyor yemek saati ve hemen kakasını yapıyor daha yerken bi lokma dahi yese hemen kakasını yapıyor ne yapmam gerek çok yoruldum gerçekten
Nazife .

Nazife ..

27 Aralık 2025 19:25
Kişisel görüşüm olarak bebeğinizin sağlığı yerindeyse ve doktorlar gelişiminde herhangi bir gerilik olduğunu belirtmiyorsa bu kadar sıkıntı etmemenizi öneririm kilo kaybı bu süreçte yaşaması normal diş sancıları hala devam ediyor ekstrem bir kilo kaybınız yok ki hareketlendiği dönemde ekstra bir kilo alımı olmayacak zaten kilo aldırmak istiyorum niyeti ile hareket ederseniz bebeğinizi besin reddine itebilirsiniz doktorunuz gelişiminde bir gerileme görmüyorsa lütfen bu kadar sıkıntı etmeyin :)
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Aralık 2025 11:32
Merhaba; bebeğinizin gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok, içinizin rahat etmesi adına doktorunuzla da görüşerek detaylı değerlendirmesini isteyebilirsiniz🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir