Bir Türlü Geçmeyen Sebepsiz Gaz

135 görüntüleme
Ş

Şerife H. ..

4 Haziran 2025 21:54
7 aylık oğlum aşırı gazlı geceleri gazdan uyumuyor 5 6 kere kalkiyor kye iye bakıldı hepsi temiz rontgende sadece gaz çıkıyor alerjisi yok bütün doktorlar normal olduğunu söylüyor sorun olmadığını söylüyor nedeni yok gazın bütün videolarınizi izledim evet deduginiz gibi damlalar bir işe yaramıyor ama bı sebep de bulunmuyor diş olabilir mi diyorum ama alt iki dişi çıktığında da gazliydi şimdi de gazlı çocuk 7 aydır gazlı diş olsa doktoru dış derdi ama oda yok ne yapacağımı şaşırdım lütfen görün
F

Fatma S. ..

5 Haziran 2025 03:47
Bu yaşta görülür mü sizinki böyle bişey midir bilmem bir araştırın diye yazıyorum. SIBO diye bir hastalık.
Ş

Şerife H. ..

5 Haziran 2025 06:07
Gelişimi gayet iyi kilo kaybı vs yok sadece gaz var bu hastalığın bir sürü belirtisi var bunların içinde sadece gaz ve kanlarina bakıldı temiz çıktı her şeyi
F

Fatma S. ..

5 Haziran 2025 07:01
Umarım hocam görür de çözüm yolu gösterir ben sadece alerji dışında aklıma geleni söyledim. Çok geçmiş olsun
Ş

Şerife H. ..

5 Haziran 2025 18:08
Teşekkür ederim
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

6 Haziran 2025 08:26
Öncelikle şurada anlaşalım; bebeklerde gaz sancıları üçüncü aydan sonra neredeyse bitme düzeyine gelir ve bebek kendi gazini çıkartmaya başlar.
Eğer üçüncü aydan sonra başlayan veya artan bir süreciniz varsa bunu klasik gaz şikayetleri ile isimlendirmemeniz gerekir . Reflü olabilir ya da şu an dile getirmediğiniz başka bir sorunuz olabilir. Sizin de az önce bahsettiğiniz gibi diş süreçleri buna benzer bir ağrıya neden olabiliyor. Sadece şurada yanlış anladığınızı düşünüyorum; dişler çıktı diye gaz sancısı ya da dişe bağlı ağrılar ortadan kalkmaz. Çünkü diş süreci başladıktan sonra 20 tane diş çıkana kadar bu süreç peyderpey artarak devam eder. Bulunduğunuz yerde fiziki olarak ya da online görüşmelerle bir doktorla görüşerek durumu netleştirmenizi tavsiye ederim…
Ş

Şerife H. ..

7 Haziran 2025 17:54
Hocam reflü değil düzenli kilo aliyo hatta kilosu fazla ve kusması da yok hiç 4 tane doktor gördü hepsi normal dedi gönderdi
S

Saliha A. ..

9 Haziran 2025 22:21
Benim oğlum da hala çok düzgün bir barsak florası yok. Gazlı ve çok düzgün yemekler yemez seçici. Bazı ürünler illaki gaz yapıyor. İki buçuk yaşında hala bazen ağlar gece gazı gelince. Doğduğunda da üç dört ay sürekli ıkınma halindeydi. Çığlıkla ağlardı. Barsakları için probiyotik vs kullanabilirsiniz turşu, kefir vs.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir