✨ Bir Süper Annenin Ramazan Günlüğü🌙
100 görüntüleme

Ebru K. ..
24 Şubat 2026 05:45
Gerçekten çok merak ediyorum; sahurdu, iftardı, yemekti, bulaşıktı derken... Üstüne bir de ev silme, süpürme ve çamaşır eklenince siz nasıl yetişiyorsunuz? 🧺🧹 Benim kızım henüz çok küçük ve gerçekten çok zor bir bebek. 👶🏻
Ramazan’ın gelişiyle birlikte günler benim için çok daha yorucu bir hal aldı. Bir yanda uykusuzluk, bir yanda onun nazıyla ilgilenmek derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. 😴 O kadar yoğunum ki, inanır mısınız, iftar sofrasına oturana kadar açlık veya susuzluk aklıma bile gelmiyor! 🥘 Oruç olduğumu bile bu tempo içinde unutuyorum bazen. 🕒
Sizler bu yoğunlukla, uykusuzlukla ve bitmek bilmeyen ev işleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var! 💬✨(8 aylık)
Ramazan’ın gelişiyle birlikte günler benim için çok daha yorucu bir hal aldı. Bir yanda uykusuzluk, bir yanda onun nazıyla ilgilenmek derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. 😴 O kadar yoğunum ki, inanır mısınız, iftar sofrasına oturana kadar açlık veya susuzluk aklıma bile gelmiyor! 🥘 Oruç olduğumu bile bu tempo içinde unutuyorum bazen. 🕒
Sizler bu yoğunlukla, uykusuzlukla ve bitmek bilmeyen ev işleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var! 💬✨(8 aylık)
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 08:31
Benım 2 çocugum var biri 8 buçuk aylık diğeri 4 yaşında nasıl baş ediyorum sorusuna da gelecek olursak baş edemiyorum zaten normal de aç ve sussuz kalıyorum kahvaltı olayı akşama denk geldıgı oluyor aslında ben Ramazan ayında olduğum için de mutluyum 🤣😂
M
Melike
24 Şubat 2026 11:31
Merhaba , naçizane bir öneride bulunayım😊 ev işleri ve bebek bakımı aynı anda muhteşem yürümüyor bırakın yürümesin zaten . Benim bebeğim de 7 aylık, çoğu zaman evimiz dağınık işler yetişmiyor bazı akşamlar atıştırıp geçiyoruz vs. Ama bebeğimizle her gün kaliteli vakit geçirmeye çalışıyoruz. 2-3 yıl sonra geriye dönüp bugünlerinize baktığınızda sürekli tertemiz ev , iyi yemekler vs hatırlamayacaksınız ama bebeğinizin bu aylarını çok iyi hatırlamak isteyeceksiniz. Sizin stres seviyeniz bebeği de maalesef etkiliyor bu da karşılıklı daha çok stres yaşamanıza sebep olabilir. Bana sorarsanız bebeğiniz dışındaki heeer şey olduğu kadar olsun bebeğinizin geri gelmeyecek bu zamanlarının keyfini çıkarın . Bu arada tuzu kuru bir anne olarak değil sadece eşiyle bebek büyüten dışarıdan desteksiz ve çalışan bir anne olarak yazıyorum ❤️ ruh sağlığınız için de bebeğinizin şu evresinde evinizi sizi eleştirecek insanlarla iletişimi kesin ☺️ büyük kolaylıklar diliyorum ✨