Bir Şey Oldu
219 görüntüleme
K
Kübra G.
25 Mayıs 2026 21:35
2 gündür 21 aylık oğlum uyumuyor resmen uykuya direniyor 8 de uyuyan çocuk 9-10 anca uyuyor o da zorla. Odasına girmek istemiyor akşamları uyutacağım için kendi odamda da yatmıyor ne yapmalıyım şaşırdım ne oldu bu çocuğa iki gündür
E
Ebru
25 Mayıs 2026 21:44
Atak dönemine girmişsiniz Kübra hanım. Benim kızım da öyleydi yatak odasından içeri girdiğim zaman ağlamaya başlıyordu onu uyutacağımı bildiği için. Bir süre devam edecek maalesef. Sabırlı olmaya çalışın uykuya direndiği zaman zorlamayın biraz sakinleştikten sonra deneyin tekrardan. Beyaz gürültü açın loş ortam yaratın. Geçecek ve her atak döneminde başka dertler olacak 😅
İ
İlknur S.
25 Mayıs 2026 21:45
2 aylık bebeğim doğduğundan beri çok az uyuyor en uzun uykusu 1 saat . Gaz problemi yaşıyorduk yavaş yavaş geçiyor çok şükür ama uyku uyumuyoruz ne gece ne gündüz
K
Kübra G.
26 Mayıs 2026 08:35
Atak dönemine girmişsiniz Kübra hanım. Benim kızım da öyleydi yatak odasından içeri girdiğim zaman ağlamaya başlıyordu onu uyutacağımı bildiği için. Bir süre devam edecek maalesef. Sabırlı olmaya çalışın uykuya direndiği zaman zorlamayın biraz sakinleştikten sonra deneyin tekrardan. Beyaz gürültü açın loş ortam yaratın. Geçecek ve her atak döneminde başka dertler olacak 😅
Yükleniyor...