Bir İnsan Neden Yemek Yemez
151 görüntüleme
Y
Yağmur K. ..
16 Temmuz 2025 05:07
Evet çevremdeki bebeklerin yarısı yemeği reddediyor kendi çocuklarım da dahil. Doktorların söylediği her şeyi yaptığımız halde neden hala yemek istemiyor olabilir? Acıkmıyorlar mı yemekten keyif mi almıyorlar daha da önemlisi yemek yemedikleri zaman aç kalmak onları rahatsız etmiyor mu ihtiyaç duymuyor mu bunları çok merak ediyorum artık çünkü bazı çocuklar hunharca yerken bazılarının böyle asla hoşuna gitmemesi her şeyi ya bir kaşık yada hiç yememesi canımı sıkıyor valla
H
Hande A.
16 Temmuz 2025 06:58
Merhaba benim oğlum da pek bir şey yemiyor, her şeyi reddediyor. Bilmiyorum nasıl yedireceğiz, ne yapacağız🥲
E
Ece O. ..
16 Temmuz 2025 07:08
Benim oğlumda öyle ilk başlarda iştahlıydı ama son iki aydır her şeyi reddediyor.Süzüldü iyice. Ne yedireceğimi ne yapacağımı bilemiyorum
B
Büşra S.
16 Temmuz 2025 11:23
Sıcaklardan mı acaba benim kızım da son 1 aydır iştahsız. 11 aylık şimdiye kadar güzeldi iştahı son zamanlarda sadece anne sütü. Doymadığı için formül mama vermeye başladım çeşit çeşit yapıyorum yemek istemiyor gerçekten can sıkıcı
M
Merve E. K.
16 Temmuz 2025 12:25
Sürekli memede bir ara memeyi mi kesmek lazım ki yemek yesin dedim ama alakası yok. Cocuk yemıyor ne yollar denedım yok bende doktorumun dedıgı gıbı yasayacak kadar yemesını saglıyorum sadece
Y
Yağmur K. ..
16 Temmuz 2025 19:07
Memeyi kessem mi diye düşünüyordum ben de hoş gün içinde sadece uyuyacağı zaman emziriyorum zaten iştahı kesilmesin diye.. Bizim en başından beri iştahsız önce demir eksikliği anemisine bağlandı, onu iyileştirdik düzelmedi, alerji şurubu başladı doktorumuz, onunla azıcık düzelme oldu. Sonra bi hastalandı, o arada şurubu da bıraktık, benimki her şeyden kesildi. Sadece hamur işi yiyor o da azıcık. Başka hiçbir şeyi kabul etmiyor. Acıkmıyor da değil deli gibi acıkıyor bazen ama yine de reddediyor yemek seçiyor..
H
Hande A.
16 Temmuz 2025 19:44
Bizimki de çoğu zaman makarna yiyor 15 aylık ve başka şeyleri çok fazla yediremiyorum. Doktorumuza sordum bunun için yapılabilecek bir şey yok dedi 🤷🏼♀️