Bir Haftadır Kaka Yapmıyor
144 görüntüleme
B
Büşra A.
Premium Üye
2 Ağustos 2026 10:53
2 aylık bebeğim var bir haftadır kaka yapmıyor. Ikınıyor ağlıyor sadece gaz çıkarıyor. Anne sütü ile birlikte mama alıyor. Doktora göstermeli miyim?
M
Mihriban O.
2 Ağustos 2026 11:00
Benim bebeğimde 1 hafta 10 gün yapmıyordu 1 aydan sonra 2 aylık 4 gün olduktan sonra hergün yapmaya başladı. Eğer yaptığında rengi hardal sarısı altın rengi gibi sarıysa ve püre kıvamındaysa sorun yok normal demek. Bir zaman sonra düzene giriyor korkmayın ama evet dediğiniz gibi çok gaz yapıyor aynı dediğiniz şeyleri yaşadım 🙃anne sütü alan bebeklerde normal olarak kabul ediliyor
B
Büşra A.
Premium Üye
2 Ağustos 2026 11:02
Çok zorlanıyor gibi ilk çocuğum böyle değildi her gün düzenli yapıyordu ama bu çocuğum yapmıyor 3 günde bir yapıyordu artık bir haftayı buldu.
S
Sümeyye Y.
2 Ağustos 2026 11:05
Büşra hanım doktorlar 10 güne kadar normal kabul ediyorlar. 10 günden sonra müdahale de bulunuyorlar.
M
Mihriban O.
2 Ağustos 2026 11:05
Çok zorlanıyor gibi ilk çocuğum böyle değildi her gün düzenli yapıyordu ama bu çocuğum yapmıyor 3 günde bir yapıyordu artık bir haftayı buldu.
İ
İlksen Y.
2 Ağustos 2026 11:20
Mamasına zeytinyağı damlatın doktorumuz önermişti hem kakayı yumuşatır hem de besleyici demişti. Koydum bi kaç kere yaptırdı kaka
B
Büşra A.
Premium Üye
2 Ağustos 2026 12:07
Teşekkür ederim arkadaşlar
B
Büşra A.
Premium Üye
2 Ağustos 2026 12:08
Mamasına zeytinyağı damlatın doktorumuz önermişti hem kakayı yumuşatır hem de besleyici demişti. Koydum bi kaç kere yaptırdı kaka
Yükleniyor...