Bir Çocuk Annesini Sevmeyebilir mi?
269 görüntüleme
T
Türkan A. ..
11 Aralık 2025 10:08
Oğlum 3 yaşında tam bir sedrom döneminde. Bana karşı aşırı öfke dolu yalnızken hersey çok iyi ama herhangi biri babası yada babaannesinin yanında olalım bana bağırıyor vuruyor. Hiç bir gereksinimini benim karsilamami istemiyor. Iktiriyor beni. Sürekli inatlaşma ağlama krizleri ( babaannesi her istediğini yapıyor) onlarda sürekli bir kaos yemek yemez bağırır cigliklar ağlamalar ben yapma dedikçe kötü bilmeye başladı beni. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artik
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:21
Türkan Hanım merhaba çocuk annesini sever neden sevmesin sizi kötü bilmez çocuğun her istediğini babaanne dede aile büyüklerinden biri yapıyorsa haliyle çocuk şımarabiliyor gün içerisinde de sürekli sizinle beraber olduğu için tüm stresini Siz de atıyor arkadaşımın oğlu var 3 yaş sendromu diyor her şeye Ağlama inatlaşma hali varmış yani sabah uyanınca yüzünü yıkayacak çocuk ona bile ağlıyormuş
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:22
Bence aile büyükleriyle Siz bu konuyu oturun sakin bir dille konuşun bu çocuğun her istediğini yapıyorsunuz ama gün sonunda bu çocukla beni uğraşıyorum Aslında farkında olmadan çocuğa ve bana kötülük yapıyorsunuz deyin belki anlayabilirler
T
Türkan A. ..
11 Aralık 2025 10:23
Çok zor durumdayım ve çoküzgünüm bütünzorluğu ben yaşıyorum fakat herkese çok iyi bana çok kötübazen düşünüyorum oğlum küveze girdi acaba ten teması olmadi baglanamadik mi yani konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor beni asla
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:23
Çocuklar insan kullanmayı çok güzel biliyor o yüzden babaannenin Dedenin yanında aile büyüklerinin yanında çok rahatlıkla şımarı istediklerini yaptırabiliyorlar sınır çizmek çok önemli çünkü günün sonunda Babaanne dede gidiyor bilmiyorum aynı evde mi yaşıyorsunuz kendimden örnek vereyim günün sonunda aile büyükleri gidiyor o çocukla baş başa kalan ben oluyorum ve benim yetiştirdiğim tarzda benim Hayır dediğim bir şeye onlar Evet derse bu sınır ihlali olur haliyle çocukta da kafa karışıklığı olur Beni dinlemez
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:25
Her çocuk annesini sever içiniz rahat olsun onu siz doğurdunuz siz dünyaya getirdiniz Siz kahrını çektiniz hastalandı Siz başında beklediniz gülüşüne yürümesine Siz şahit oldunuz Sadece çocuklar insanları çok güzel kullanıyor
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:35
Ten tene temas tabiki çok önemli ama küveze girmiş nasip olmamış ayrıca yalnızken iyiyiz diyorsunuz tamamen sınır ihlali yaşıyorsunuz sizin otoriteniz sarsılıyor sınır çizmekte fayda var bence aile büyükleriyle konuşun üzülmeyin siz onun annesisiniz çocuğunuzu sizden iyi kimse tanıyamaz ve bakamaz
T
Türkan A. ..
11 Aralık 2025 10:42
Hep konuşuyorum aslinda ama dinlemiyorlar
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 10:52
O zaman görüşmeye ara verin yanlış anlamayın akıl vermek değil niyetim ama çocuğunuzla iletişiminizi etkiliyor sınırları çiğniyorlar mesafe iyidir:)
T
Türkan A. ..
11 Aralık 2025 12:20
Demi bencede teşekkür ederim fikirler için:)
B
Büşra K. ..
11 Aralık 2025 12:27
Rica ederim:)
L
Leyla.ekin
13 Aralık 2025 22:46
3 6 yaş arası cocuklar kendi hemcinsi ebeveyne daha yakın durur.. erkek babacı kız cocuk anneci gibi görünür freud fallik donem olarak arastırırsanız detaylı bilgi edinirsiniz.. kısaca erkek cocuk babayı kendıne rakip gördüğü için annesine cok yaklasmayabilir..kız cocukları için elektra kompleksi diye geciyor da erkek cocuk için hatrlamıyorum ne diye gectiğini
C
Cennet C.
15 Aralık 2025 18:13
Büyükler maalesef bizim çizgilerimizi çok çiğniyor bizde saygıda kusur etmek istemiyoruz. Ama günün sonunda olan bize oluyor. Herkes iyi biz kötğ oluyoruz
T
Türkan A. ..
15 Aralık 2025 20:50
Aynen oyle kotu polis biz iyiler büyüklermalesef ama yıpranan biz oluyrouz
B
Büşra K.
16 Aralık 2025 19:57
Bu konuda ben kendi anneme dahi çok katıyım. Eşimle de doğumdan önce konuşmuştum. Annenin hayır dediğine baba yada diğer aile büyükleri evet dediğinde annenin otoritesi sarsılıyor. Anne hayır diyorsa baba da hayır demeli hatta herkes hayır demeli. Eğer sınırlanırınızı çiğniyorlarsa daha kalın sınırlar çekmelisiniz. Biz saygıda kusur etmezken onlar neden bizim çocuklarımızı yetiştirme tarzımıza saygı duymuyor? Onlar daha önce çocuk yetiştirdikleri için mi? E bıraksınlar bizde yetiştirelim. Ben bu gibi durumlarda sen çocuğunu dilediğin gibi yetiştirip sonuçlarını görme şansı edinmişsin bana neden müsade etmiyorsun çocuğumla dilediğim gibi anneliği tecrübe etmemi diyorum. Ama tabi anlayana. Anlamayana hiçbir şey anlatamazsınız, öyleyse anlatmak için enerjinizi harcayacağınıza mesafe koyup enerjinizi evladınıza harcayın derim