Bir Buçuk Aydır Beslenme Reddi

100 görüntüleme
E

Esra K.

7 Aralık 2025 17:42
Merhaba bebeğim beş aylık biberonla anne sütü ve mama alıyordu 1 buçuk aydır beslenmeyi reddediyor kontrole götürdük bir şeyi çıkmadı biberon değiştirdik yine olmadı bu konuda çok zorlanıyorum lütfen yardımcı olun
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

7 Aralık 2025 17:44
Daha önce hiç yaşamadım ama uykuluyken deneyin birde isterseniz yani tam dalmak üzere iken böyle böyle alıştırabilirsniz belki beslenmeye tekrar.. Umarım düzelir
B

Burcu B. Ö.

7 Aralık 2025 17:49
Kontrolde neye baktılar acaba bende de aynı sorun var yarın doktora götürcem korkuyorum
B

Burcu B. Ö.

7 Aralık 2025 17:49
Bi de neyle besliyorsunuz
B

Billur O.

7 Aralık 2025 17:50
Bende bu konuda muzdaribim yazmıştım burayada doktorda bişey demiyor sanırım huy ediniyorlar ben sadece uykuda besleyebiliyorum denedinizmi uykuda
Ş

Şifanur A.

7 Aralık 2025 17:50
Merhaba aynı durumu yaşadım bende bebeğim şu anda 1 yaşına girecek. Ben de uykuda yedirmiştim çoğu zaman birde pilates topu üzerinde yaylanarak kucağımda yedirmiştim . Meme reddinde de isime yaramıştı biberon reddinde de. Allah yardımcınız olsun.
E

Esra K.

7 Aralık 2025 17:51
Maalesef uykuda da direniyor hatta uykusu açılıyor kan tahlillerine baktılar idrar tahliline baktılar ciğerlerine kalbine genel kontrol yaptılar. Mama ve anne sütü beraber alıyor. Çözüm ben artık delirmek üzereyim
E

Esra K.

7 Aralık 2025 17:52
Denemedigim yol kalmadı kucakta ayakta yürüyerek ana kucağı ağının üstünde salıncakta sallanarak pilates topunda sekerek yani hiçbiri çözüm olmadı
S

Seher Ç.

7 Aralık 2025 17:56
Ağzında yara Pamukçuk vs. Olabilir mi baktınızmı
E

Esra K.

7 Aralık 2025 21:05
Hayır yok doktora da götürdük zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir