Bir Buçuk Aydır Beslenme Reddi
100 görüntüleme
E
Esra K.
7 Aralık 2025 17:42
Merhaba bebeğim beş aylık biberonla anne sütü ve mama alıyordu 1 buçuk aydır beslenmeyi reddediyor kontrole götürdük bir şeyi çıkmadı biberon değiştirdik yine olmadı bu konuda çok zorlanıyorum lütfen yardımcı olun

Gamze Ş. K.
7 Aralık 2025 17:44
Daha önce hiç yaşamadım ama uykuluyken deneyin birde isterseniz yani tam dalmak üzere iken böyle böyle alıştırabilirsniz belki beslenmeye tekrar.. Umarım düzelir
B
Burcu B. Ö.
7 Aralık 2025 17:49
Kontrolde neye baktılar acaba bende de aynı sorun var yarın doktora götürcem korkuyorum
B
Burcu B. Ö.
7 Aralık 2025 17:49
Bi de neyle besliyorsunuz
B
Billur O.
7 Aralık 2025 17:50
Bende bu konuda muzdaribim yazmıştım burayada doktorda bişey demiyor sanırım huy ediniyorlar ben sadece uykuda besleyebiliyorum denedinizmi uykuda
Ş
Şifanur A.
7 Aralık 2025 17:50
Merhaba aynı durumu yaşadım bende bebeğim şu anda 1 yaşına girecek. Ben de uykuda yedirmiştim çoğu zaman birde pilates topu üzerinde yaylanarak kucağımda yedirmiştim . Meme reddinde de isime yaramıştı biberon reddinde de. Allah yardımcınız olsun.
E
Esra K.
7 Aralık 2025 17:51
Maalesef uykuda da direniyor hatta uykusu açılıyor kan tahlillerine baktılar idrar tahliline baktılar ciğerlerine kalbine genel kontrol yaptılar. Mama ve anne sütü beraber alıyor. Çözüm ben artık delirmek üzereyim
E
Esra K.
7 Aralık 2025 17:52
Denemedigim yol kalmadı kucakta ayakta yürüyerek ana kucağı ağının üstünde salıncakta sallanarak pilates topunda sekerek yani hiçbiri çözüm olmadı
S
Seher Ç.
7 Aralık 2025 17:56
Ağzında yara Pamukçuk vs. Olabilir mi baktınızmı
E
Esra K.
7 Aralık 2025 21:05
Hayır yok doktora da götürdük zaten