Bir Anne Olarak Yetersiz Hissetme

79 görüntüleme
Gözde Y.

Gözde Y.

25 Eylül 2025 00:27
Kızım 10 Aylık ve biz Çalışan anne ve babayız çocuğumla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum çocuğum 3 ay oda sağdırarak sütümü verebildim ne kendi meme aldı nede benim sütüm geldi bundan dolayı aramızdaki bağ güçlü değil gibi babaya bağımlı bazen beni ittiriyor çığlık atıyor işten geldiğimde sevinmiyor bile iyi hissetmiyorum psikolojik olarak yetersiz hissediyorum mutsuzum yada iyi bir anne olamadım
V

Vahide N. A.

25 Eylül 2025 00:37
Belki haddim değil ama dayanamadım yazmak istedim gözde hanımcım sadece emzirmek annelik değil veya bağ kurma aracı değil doğduğu 2. Günden beri hem mama hem meme alıyordu sadece 3 ay beni emdi meme reddi yaptı sütüm azaldı hala da iğrenir gibi tavırlar sergiliyor eğer bebeğiniz kızsa bence babaya düşkünlüğü ondan da olabilir benim bebeğimde kız ben çalışmayan anne olduğum halde ilk gülümsemesini ilk ses çıkarışını dayıya yaptı düşünün ne anne ne baba gitti dayıya yaptı ilk el tutma hareketini dahi hem kolik hem reflülü bir bebekti üstüne titrediğimiz halde kızlar bide babaya aşık oluyor bende öyle bi bebekmişim annem hala söyler bence siz çokta yeterli ve güçlü bir annesiniz kendinizi üzmeyin nolur destek almaktan da çekinmeyin anneyiz diye her şeyi aşmak zorunda değiliz sevgiler🌸
Gözde Y.

Gözde Y.

25 Eylül 2025 00:46
Estağfurullah desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek güzel 🌸 herşeyin en iyisini yapmaya çalışmak evde hem eş hem anne olmak ve aynı zamanda çalışıyor olmak çok çok zorlayıcı gerçekten yorgun hissediyorum
V

Vahide N. A.

25 Eylül 2025 01:02
Kadın olmak başlı başına zor bi durum kendinizi üzmeyin ve her seferinde kendinize iyi bir anne olduğunuzu hatırlatın siz kaygılarınızı sevilmediğiniz duygusunu bırakmaya çalıştıkça bebeğinizde bunu hissedecektir inanın bizim kaybettiğimiz o hisler onlarda o kadar güçlü ki hele de saf anne sevgisini o kadar net hissediyolar ki ben annesini sevmeyen hiç bi bebek görmedim kızlar biraz nazlı oluyordur belkide cimcimeye sarılın hepsinin geçeceğini unutmayın ve tatlı anlarınızı acebalarla bulandırmayın🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir