Bir Anda Çıkan Ateş
65 görüntüleme
E
Esmanur K.
13 Nisan 2026 20:44
Bebeğim on buçuk aylık alt iki dişi yeni çıktı 20 gün oluyor bir anda akşam üstü ateşlendi ılık duş aldırdım 38.5-38.7 arası ateşi hiç bir hastalık belirtisi yok ateş düşürücü vermeli miyim yoksa takip mi etmeliyim?
C
Ceren E. Ç. ..
13 Nisan 2026 20:59
Merhaba , aynı durumdayız, alt 2 dişi çıktı , üst diş patlamak üzere iken dün aniden 39 derece oldu ateşi , bizim doktorumuz diş bu kadar ateş yapmaz dedi , 4 er saat ara ile ateş düşürücü kullandık , ince giydirdik , ama bugün de düşmeyince doktora gittik , boğazında da kızarıklık var dedi , başka bir sorunu yoktu influenza testi yaptılar negatif çıktı , 6. Hastalık olabilir dedi ,viral enfeksiyonmuş , ateş düşürücüler ile devam, arada ılık duş , 2 3 güne geçer , biraz deride kırmızı döküntü gibi izler olur sonra biter takipte olalım dedi , ateşli olmasına dayanamıyorum :(
E
Esmanur K.
13 Nisan 2026 21:04
Merhaba , aynı durumdayız, alt 2 dişi çıktı , üst diş patlamak üzere iken dün aniden 39 derece oldu ateşi , bizim doktorumuz diş bu kadar ateş yapmaz dedi , 4 er saat ara ile ateş düşürücü kullandık , ince giydirdik , ama bugün de düşmeyince doktora gittik , boğazında da kızarıklık var dedi , başka bir sorunu yoktu influenza testi yaptılar negatif çıktı , 6. Hastalık olabilir dedi ,viral enfeksiyonmuş , ateş düşürücüler ile devam, arada ılık duş , 2 3 güne geçer , biraz deride kırmızı döküntü gibi izler olur sonra biter takipte olalım dedi , ateşli olmasına dayanamıyorum :(

Ebru K. ..
13 Nisan 2026 21:06
Dişte asla 38 çıkmaz 37 veya 37.6 felan olur
C
Ceren E. Ç. ..
13 Nisan 2026 21:09
Merhaba, hiç bir şey yoktu Okadar ani gelişti ki oyun oynarken farkettim öpünce yoksa ne halsizlik ne hastalık durumu bir şey olmayınca iyice endişelendim diş de bu kadar yüksek ateş yapmaz diyorlar tam uyku saati de ne yapacağımızı şaşırdıke
E
Esmanur K.
13 Nisan 2026 21:12
Evet bende oyun oynarken fark ettim , normalde ateşli olunca daha durgun oluyor , gözleri küçülüyor falan ama dün çok sıcak geldi birden hatta derece yanlış olabilir mi diye şüphelenip kol altından da ölçtüm , üstünü çıkarıp ılık duşla düşmeyince şurup verdim , ama ara ara yükselince gittik doktora , inşallah iyileşirler en kısa zamanda :(