Biogaia Kullananlar

392 görüntüleme
Ö

Özge U.

16 Haziran 2026 18:02
bu gaz damlasını kullanan yada bilenler var mı ?
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Haziran 2026 19:06
Gaz damlası değil diye hatırlıyorum probiyotik büyük oğlum da kullanmıştım ilk 6 ay ama gaz için iyi geliyor ben Nurse herveys gaz damlası ile birlikte başlamıştım gaz sıkıntımız ilk iki ay geçince sadece Biogaia devam ettim 6 sene öncesinden bahsediyorum suanki formu nedir içeriği değiştirildimi bilmiyorum
R

Rabia E.

16 Haziran 2026 19:09
Sap simplex damla ile dönüşümlü kullanınca daha etkili oluyor gaz sorununda

Umarım kolay atlatırsınız bu süreci
Ö

Özge U.

16 Haziran 2026 19:11
nurse harveys kullanıyoruz şimdi 4 akşamdır sancı da çekmiyoruz ama bu ataklar geliyormuş tekrardan sanırım
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Haziran 2026 19:13
Özge Uzun
nurse harveys kullanıyoruz şimdi 4 akşamdır sancı da çekmiyoruz ama bu ataklar geliyormuş tekrardan sanırım
Bizim o zaman çocuk doktorumuz önermişti ikisini aynı anda kullanabilirsin demişti bı süre kullandım sonrasında gaz sıkıntımız yoktu ama probiyotik diye devam etmiştim ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta çok faydasını gördüm ama şuan sanırım bulunmuyor ikinci oğlum da kullanmak istemiştim doktor başka bı marka önermişti probiyotik olarak
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Haziran 2026 19:15
Rabia Elbey
Sap simplex damla ile dönüşümlü kullanınca daha etkili oluyor gaz sorununda

Umarım kolay atlatırsınız bu süreci
Her yenidoğanda mutlak gaz sorunu oluyor bazısında geçiyor bazılarında birazdaha devam ediyor ikinci çocuğumda ilk iki ay biraz gaz yaşadık sonrasında gene geçti mesala
Ö

Özge U.

16 Haziran 2026 19:21
Göktenur Bektaş
Bizim o zaman çocuk doktorumuz önermişti ikisini aynı anda kullanabilirsin demişti bı süre kullandım sonrasında gaz sıkıntımız yoktu ama probiyotik diye devam etmiştim ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta çok faydasını gördüm ama şuan sanırım bulunmuyor ikinci oğlum da kullanmak istemiştim doktor başka bı marka önermişti probiyotik olarak
umarım iyi gelir nurse harveys ile birlikte kullanacağım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir