Bıngıldak Erken Kapanması

81 görüntüleme
Ş

Şeymanur A. ..

25 Haziran 2025 03:58
Hocam bebeğim 4.5 aylık bıngıldağı kapanmak üzere bu durum beyin gelişimini vs etkiler mi? 3530g doğdu şuan 8700 g gelişimi önde gidiyor zaten
A

Aslı B. K.

26 Haziran 2025 22:08
Şeymanur hanım selamlar. Benim bebeğimin bıngıldağı 1cm doğdu. Endişeler ve kaygılarla geçti uzunca bir sürem. Fakat baş çevresi büyümeye devam ettikçe bıngıldak kapanması pekte önemli olmuyor. Düzenli ölçümlerini mümkünse aynı doktora yaptırın eğer büyümede doktorunuz bir sorun görmüyorsa (ki görüyor olsaydı bence konu hakkında sizi bilgilendirirdi) endişelenmenizi gerektirecek hiçbir şey yok demektir. Birde internette araştırma yapmayın. Dünyanın en kötü senaryoları ile dolu. Evladınızla sağlıklı bir ömür diliyorum
Ş

Şeymanur A. ..

26 Haziran 2025 22:56
Ahh Aslı hanım o kadar rahatlattı ki yanıtınız çok teşekkür ederim 🤍 dediğiniz gibi ölçümlerimiz normal gidiyor çok sevindim, harika tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🤗 annelerin birbirlerini düşündüklerini görmek çok güzel

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir