Bıngıldak

175 görüntüleme
C

Ceren G.

24 Ağustos 2026 23:14
Merhaba bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık olacak ön bıngıldağı hiç kapanmamış doğduğu zamandaki gibi açık çocuk doktorumuz normal olabilir diyor ama sağlık ocağındaki ebe fazla açık normal değil diyor aynı durumu yaşayanlar var mı acaba sizde nasıldı
E

Eda D.

25 Ağustos 2026 04:20
Sağlık ocağında ebe nin bize söylediği hiçbir bilgi doğru olmadı malesef 2 aylıkken küçülmüş kapanacak dedi korkuyla d vitamini kestim 6 aya kadar baktım hiç kapanmadı başladım [12.aya](12.aya) geldim hiç kapanmamış anormal hemen doktora koş dedi götürdüm nörolojiye prematüre bebek 24 hatta [28.aya](28.aya) kadar normal dedi [18.ayda](18.ayda) tam [kapandı.gidiyordum](kapandı.gidiyordum) bir ay baş çevresini ölçüyordu diyelim 42 sonraki ay 41 diyordu hemşire psikolojimi bozmuştu boyu da öyle hep yanlış ölçtü.
Damla B.

Damla B.

25 Ağustos 2026 08:58
Doktorunuz normal diyorsa normaldir ki ön bıngıldak 12-18 aylarda kapanıyor ebe neden böyle dedi anlamadım
C

Ceren G.

25 Ağustos 2026 09:00
Damla Beşir
Doktorunuz normal diyorsa normaldir ki ön bıngıldak 12-18 aylarda kapanıyor ebe neden böyle dedi anlamadım
Doğduğu gündeki gibi açık hiç kapanmamış o yüzden ebe biraz taktı bizde anlamadık
C

Ceren G.

25 Ağustos 2026 09:01
Eda Dedeoğlu
Sağlık ocağında ebe nin bize söylediği hiçbir bilgi doğru olmadı malesef 2 aylıkken küçülmüş kapanacak dedi korkuyla d vitamini kestim 6 aya kadar baktım hiç kapanmadı başladım [12.aya](12.aya) geldim hiç kapanmamış anormal hemen doktora koş dedi götürdüm nörolojiye prematüre bebek 24 hatta [28.aya](28.aya) kadar normal dedi [18.ayda](18.ayda) tam [kapandı.gidiyordum](kapandı.gidiyordum) bir ay baş çevresini ölçüyordu diyelim 42 sonraki ay 41 diyordu hemşire psikolojimi bozmuştu boyu da öyle hep yanlış ölçtü.
Bizdede aynı şekilde endişelendiriyorlar ancak
Damla B.

Damla B.

25 Ağustos 2026 09:02
Ceren Gül
Doğduğu gündeki gibi açık hiç kapanmamış o yüzden ebe biraz taktı bizde anlamadık
Benim kızımın da öyleydi 12. Ay kontrolünde doktorumuz olabilir geç kapanıcak gibi duruyor 2 yaşına kadar normal dedi. Bence ebe yerine kendi çocuk doktorunuza güvenin
C

Ceren G.

25 Ağustos 2026 09:04
Damla Beşir
Benim kızımın da öyleydi 12. Ay kontrolünde doktorumuz olabilir geç kapanıcak gibi duruyor 2 yaşına kadar normal dedi. Bence ebe yerine kendi çocuk doktorunuza güvenin
Teşekkür ederim biraz rahatladım
G

Gülcan Ş.

25 Ağustos 2026 10:00
benim bebeğim de öyleydi bıngıldagı çok yavaş kapanıyordu suan 14 aylık az biraz açıklık var 12. Aydan sonra kapanma olayı hizlandı mesela bizde
E

Eylül E.

25 Ağustos 2026 13:58
Hastane ile sağlık ocağı hep farklı ölçüyor zaten. Sağlık ocakları neden böyle anlamıyorum.
C

Ceren G.

25 Ağustos 2026 15:22
Gülcan Şahan
benim bebeğim de öyleydi bıngıldagı çok yavaş kapanıyordu suan 14 aylık az biraz açıklık var 12. Aydan sonra kapanma olayı hizlandı mesela bizde
Büyük ihtimal bizimde öyle olacak ozaman
C

Ceren G.

25 Ağustos 2026 15:22
Eylül Erdem
Hastane ile sağlık ocağı hep farklı ölçüyor zaten. Sağlık ocakları neden böyle anlamıyorum.
Bende anlamıyorum korkutup duruyorlar
L

Lale T.

27 Ağustos 2026 09:00
Benim oğlum da 12 aylık hala bıngıldağı açık bizim ebe de 1 sorun olabileceğini doktora danışmamı söyledi bizim için de doktor önemli 1 şey olmadığını motor becerilerinin iyi olursa 1 sorun olmayacağını söyledi
E

Eda D.

27 Ağustos 2026 17:09
Eylül Erdem
Hastanede bile 3 ayrı bölüme gittik 1 günde 3 hde birbirinden farklı ölçtü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir