Bıngıldak

374 görüntüleme
M

Melikee

23 Aralık 2025 15:08
62 günlük bebeğim bugün doktor bıngıldak biraz küçük kafa çevresi takibi yapalım dedi bu konu hakkında fikri olan var mi
H

Hilal Ö.

23 Aralık 2025 16:35
Aynı konudan bizde muzdaribiz bıngıldak küçük ve baş çevremiz sınırın hemen altında takip ediyor nörolojiye yönlendirildik
M

Melikee

23 Aralık 2025 16:53
@Hilal Özçelik Hanım bebeğiniz kaç aylık nörolojye gittiniz mi
Ö

Özenç G. ..

23 Aralık 2025 17:24
Benim bebeğim 1 yaşında bıngıldağı kapandı sizin ki gibi bizimde kapanmak üzereydi 2 aylıkken bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizin içinde inşallah
H

Hilal Ö.

23 Aralık 2025 17:24
2 ay 11 günlük, nörolojiye geçen hafta gittik ama bir sonuç alamadık başka bir doktora götüreceğiz. Doktorumuz bıngıldak küçüklüğü ve kapanması hakkında baş çevresi büyüyorsa problem olmadığını söyledi biz içimiz rahat etsin diye uğraşıyoruz
M

Melikee

23 Aralık 2025 17:25
@Hilal Özçelik evet baş çevresi buyuyorsa sıkıntı yok diyorlar inşallah öyle olur
M

Melikee

23 Aralık 2025 17:26
@Özenç Gencer inşallah bizim de öyle olur
H

Hilal Ö.

23 Aralık 2025 17:26
İnşallah, kalbimizi bozmayalım bir sorun olmayacak 🤍
M

Melikee

23 Aralık 2025 17:28
@Hilal Özçelik inşallah 🙏🏻♥️
M

Merve U.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 23:37
Hilal Özçelik
İnşallah, kalbimizi bozmayalım bir sorun olmayacak 🤍
Bebeğinizin durumu nasıl problem yoktur inşallah şu an biz de aynı sorunu yaşıyoruz
H

Hilal Ö.

1 Haziran 2026 00:04
Merve Uçar
Bebeğinizin durumu nasıl problem yoktur inşallah şu an biz de aynı sorunu yaşıyoruz
Büyümesi beklenenden az gidiyordu genetik testi yapıldı mikrosefali olup olmadığına emin olunmak için temiz çıktı. Sonrasında doku görmek için mr çektirdik 15 gün oldu onun sonucu da temiz geldi. Sonuç olarak 7.5 aylık bir süre sonunda bize yapısal dediler çok şükür bir sorun görülmedi ama tabi ölçümlerimizde 3 cm geriden geliyor baş çevresi
M

Melikee

1 Haziran 2026 07:04
Hilal Özçelik
Büyümesi beklenenden az gidiyordu genetik testi yapıldı mikrosefali olup olmadığına emin olunmak için temiz çıktı. Sonrasında doku görmek için mr çektirdik 15 gün oldu onun sonucu da temiz geldi. Sonuç olarak 7.5 aylık bir süre sonunda bize yapısal dediler çok şükür bir sorun görülmedi ama tabi ölçümlerimizde 3 cm geriden geliyor baş çevresi
Benim kızımda 7 ay 6 günlük her gittiğimde doktor baş çevresi küçük olduğunu söyledi nörolojiye yönlendirdi herhangi bir sıkıntı görmedi gelişimi gayet iyi ilerliyor kafaya takmıyorum bende artık çok yıprattım çünkü kendimi

Bebeğinizin baş çevresi kaç peki şu anda
M

Melikee

1 Haziran 2026 07:05
Merve Uçar
Baş çevresi takibi yapılıyor her ay herhangi bir sıkıntı yok çok şükür tek başına bıngıldak kapanması bir sorun teşkil etmiyormuş zaten baş çevresi büyüdüğü takdirde herhangi bri sıkıntı görmüyorlar
H

Hilal Ö.

1 Haziran 2026 07:27
Melikee
Benim kızımda 7 ay 6 günlük her gittiğimde doktor baş çevresi küçük olduğunu söyledi nörolojiye yönlendirdi herhangi bir sıkıntı görmedi gelişimi gayet iyi ilerliyor kafaya takmıyorum bende artık çok yıprattım çünkü kendimi

Bebeğinizin baş çevresi kaç peki şu anda
Son ölçümde mr öncesi 39 cm idi, benimde bir yandan içimi ferah tutan şey gelişiminin güzel olmasıydı ama tabii insan yine de korkuyor doğduğu günden beri bunun için çok koşturduk sütüm bile kesildi neyse ki çok şükür sağlığı yerinde. Rabbim çocuklarımıza sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bir anne baba için zor şeyler
M

Melikee

1 Haziran 2026 08:46
Hilal Özçelik
Son ölçümde mr öncesi 39 cm idi, benimde bir yandan içimi ferah tutan şey gelişiminin güzel olmasıydı ama tabii insan yine de korkuyor doğduğu günden beri bunun için çok koşturduk sütüm bile kesildi neyse ki çok şükür sağlığı yerinde. Rabbim çocuklarımıza sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bir anne baba için zor şeyler
Tabiii şükürler olsun Rabbime yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir