Bıngıldak 😱
60 görüntüleme

Fadile B.
18 Ağustos 2025 11:27
Arkadaşlar 7ay 1 günlük bebeğim ve bıngıldağı kapanmış baş ölçüsü normal diye şuan takip önerdiler böyle olan annelerin tecrübeleri varsa söylerlerse çok mutlu olurum 🥹
Ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum
G
Gamze A. ..
18 Ağustos 2025 11:45
Korkmanızı gerektirecek bir durum yok kapansa bile büyümeye devam edebiliyor takip etmeniz o yüzden gerekiyor

Ayşenur E. ..
18 Ağustos 2025 12:07
Bıngıldak kapandı diye korkmayın sağlık ocağında ki tüm hemşireler aynı herhalde hemen aileye panik yaptırıyorlar. Bizim ki 4 aylıkken kapandı önemli olan baş çevresinin büyümeye devam etmesi baş çevresi büyümezse o zaman korkulacak bir durum oluşur. İçiniz rahat olsun. İnternette bir sürü makale ve ünlü doktorların tezleri var bu konu üzerine ve hiç korkulacak bir durum da yok. :) bıngıldak kapanması bile genetik yatkınlıkla alakalı..

Fadile B.
18 Ağustos 2025 12:09
Ayşenur hanım işitme ve görme kaybı olur dediler çok korktum hemen doktoruna da götüreceğim önerirse göze de gideriz bu anne karnındayken bile her ay normal ayına göre bir buçuk iki ay önce olan bir bebekti hem kilo olarak hem boy olarak doğduğunda da aynı şekil hep önden giden bir bebek iri bir çocuğum var acaba diyorum Bundan dolayı mı erken kapandı bilmiyorum yani çok korkuyorum