Bilen Biri ya da Deneyimleyen Lütfen Yorum Yapsın
145 görüntüleme
R
Rumeysa E.
6 Ocak 2026 20:14
Bebeğim 2 aylık elimle ayağını ittirdiğimde bacağında hafif titreme oluyor ama sadece ittirdiğimde oluyor normalde yapmıyor kucağımda kendini gayet kuvvetli bir şekilde ittiriyor onda sıkıntı yok elimle ittirince titreme neden olur
G
Gdkmc
6 Ocak 2026 20:24
Boşa geliyor olabilir eğer tuttuğunuzda duruyorsa büyük ihtimalle bir sorun değildir

Ilgım G.
6 Ocak 2026 20:28
Denk geldi de mi farkettiniz bebeğin kas gelişimi için mi yaptınız o hareketi @Rumeysa Eren ? Çünkü gelişim içinse benim bildiğim çok erken bir dönem 2 aylık
R
Rumeysa E.
6 Ocak 2026 20:32
Gaz sancıları için hareketleri yaptırırken farkettik elimle ittirince bir kaç saniye ufak ufak titriyor sonra geçiyor
M
Melike S.
6 Ocak 2026 23:37
Benim bebeğimde de vardı bacak titremesi bir kaç saniye oluyordu sonra devam etmiyordu. Ama dik durup ayaklarından güç alıyordu. Şuan 7 aylık yaklaşık 2 aydır böyle bir durum olmadı. Sizin bebeğiniz kaç aylık
R
Rumeysa E.
7 Ocak 2026 11:05
Şuan 2 ay 10 günlük sizin de dediğiniz gibi ayaklarından güç alıyor kendi isteğiyle güç uygulayınca titreme olmuyor ben ayağını ittirince bir kaç saniye oluyor
M
Melike S.
7 Ocak 2026 20:13
Özellikle emzirirken ve altını değiştirirken yapıyordu. Kendi araştirmalarima göre titremeye eşlik eden gözlerde kayma kasılma yani nöbet belirtileri yoksa normal kabul ediliyor. Bebek 6 7 aylıkken kendiliğinden düzeliyor. Tabi uzun sürüyosa bebeğinizde titremeyle beraber başka belirtiler de varsa bir doktora danışın içiniz rahat eder.