Bilen Biri ya da Deneyimleyen Lütfen Yorum Yapsın

145 görüntüleme
R

Rumeysa E.

6 Ocak 2026 20:14
Bebeğim 2 aylık elimle ayağını ittirdiğimde bacağında hafif titreme oluyor ama sadece ittirdiğimde oluyor normalde yapmıyor kucağımda kendini gayet kuvvetli bir şekilde ittiriyor onda sıkıntı yok elimle ittirince titreme neden olur
G

Gdkmc

6 Ocak 2026 20:24
Boşa geliyor olabilir eğer tuttuğunuzda duruyorsa büyük ihtimalle bir sorun değildir
Ilgım G.

Ilgım G.

6 Ocak 2026 20:28
Denk geldi de mi farkettiniz bebeğin kas gelişimi için mi yaptınız o hareketi @Rumeysa Eren ? Çünkü gelişim içinse benim bildiğim çok erken bir dönem 2 aylık
R

Rumeysa E.

6 Ocak 2026 20:32
Gaz sancıları için hareketleri yaptırırken farkettik elimle ittirince bir kaç saniye ufak ufak titriyor sonra geçiyor
M

Melike S.

6 Ocak 2026 23:37
Benim bebeğimde de vardı bacak titremesi bir kaç saniye oluyordu sonra devam etmiyordu. Ama dik durup ayaklarından güç alıyordu. Şuan 7 aylık yaklaşık 2 aydır böyle bir durum olmadı. Sizin bebeğiniz kaç aylık
R

Rumeysa E.

7 Ocak 2026 11:05
Şuan 2 ay 10 günlük sizin de dediğiniz gibi ayaklarından güç alıyor kendi isteğiyle güç uygulayınca titreme olmuyor ben ayağını ittirince bir kaç saniye oluyor
M

Melike S.

7 Ocak 2026 20:13
Özellikle emzirirken ve altını değiştirirken yapıyordu. Kendi araştirmalarima göre titremeye eşlik eden gözlerde kayma kasılma yani nöbet belirtileri yoksa normal kabul ediliyor. Bebek 6 7 aylıkken kendiliğinden düzeliyor. Tabi uzun sürüyosa bebeğinizde titremeyle beraber başka belirtiler de varsa bir doktora danışın içiniz rahat eder.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir