Bıktım Uyutmaya Çalışmaktan
74 görüntüleme

Merve B.
1 Ocak 2026 07:14
19 aylık her gün her uykuda minimum 45 dakika uyutmaya çalışıyoruz yaşayan var mı
C
Cennet C.
1 Ocak 2026 07:29
Benim kızımda 3 yaşında şu an. Neredeyse 1 yaşından beri aynı problemimiz var. Evet gece sık uyanmıyor ama akşam uykusu için o kadar zorlanıyoruz ki uyuttuktan sonra belli bir süre sinirim geçmiyor. Şimdi de uyumamak için türlü bahaneler uyduruyor. Susadım diyor su veriyorum çişim var diyo götürüyorum gelip yatıyoruz sonra acıktım diyor. Sabah daha erken uyandırınca akşamüstü vakitsiz uyuyakalıyor bu kez gece uykusu çok geç vakite kalıyor.
G
Gülcan Ş.
1 Ocak 2026 07:51
Bence her gün bir rutini oluşturun yoksa su içmek çişinin gelmesi yada konuşmak için türlü bahaneler çok bulurlar ben 18 aylıkken desteksiz uyuttum zor oldu bir saate anca uyuyordu ama yorulup yatıyordu yemek yedıkten sonra hemen su içip tuvalete gittikten sonra orda işimiz bitince odaya geçeriz bir kıtap okuruz hadi uyuyalım derdim arkamı döner uyurdum ta ki o da uyuyana kadar
C
Cennet C.
1 Ocak 2026 08:05
@Gülcan Şahan bende zaten dediğiniz gibi özel bir çaba sarf etmiyorum çok şükür yanına yatıyorum ama çoğu zaman ben ondan önce uyuyakalıyorum. Bende istiyorum ki bir an önce uyusun bende en azından bir saat kadar kitap falan okuyup kendime zaman ayırabileyim diye düşünüyorum
G
Gülcan Ş.
1 Ocak 2026 08:06
İnanın zamanla bu dedıgınız daha kolay olacak geç alışıyorlar desteksiz uykuya
C
Cennet C.
1 Ocak 2026 08:06
İnşallah 🌼