Bigaia Damla

122 görüntüleme
G

Görkem C.

21 Haziran 2025 14:43
Bu damlayı gaz sancısı için öneriler üzerine almıştım birkaç hafta kullandım pek bi faydasını göremedik doktora sorduğumuzda bu damlaların içerisinde bulunan bakterinin 8 derecenin üzerinde öldüğünü ve eczanelerin raflarından alınan bu damlaların tamamen çöp olduğunu söyledi fakat bütün probiyotik damlalar bu sekilde raflarda bulunuyor satarkende buzdolabında muhafaza edilmesi gerektiği söylenmiyor, gercekten oda sıcaklığında içerisindeki mikroorganizmalar ölüyor mu bu konuda bilgisi olan var mı ?
B

Buse A. Y.

21 Haziran 2025 15:02
Aynı damlayı oğlumda kullandım 1 kere alabildiğin sonra satışının durduğunu öğrendim ve herkes buzdolabında saklanması yönünde yorum yapmıştı araştırdığımda ilk bi iki gün çocuk daha beter gaz sancısı çekti sonradan etkisini gösterdi ama damladan ziyade beslenme öncesi gaz masajı daha çok etki ediyor bebeğimin ilk 4 ayı her gün çığlık kıyamet gaz sancısıyla uğraştım
P

Perihan A. ..

21 Haziran 2025 17:22
Almak için çok araştırdığım ancak sonra hem kendisinin hem de damla firma olarak ek değiştirdikten sonra muadili olan damlanın da raflardan toplatıldığını bizzat firmadan çalışan arkadaşımdan öğrenmiştim.
Z

Zeynep Ç. Y. ..

25 Haziran 2025 07:30
Biz ilk ay çok gazlıydık doktorumuz metsil önerdi ama pek işe yaramadı bence daha sonra farklı bir doktor sab simlex önerdi valla Allah razı olsun ondan ağrısı azaldı çocuğumun daha rahat gaz yapar oldu
Esra D.

Esra D.

25 Haziran 2025 14:35
Merhaba biogai
Dolapta saklanması gerekiyor eczaneden aldğmzda hep buz küpüyle verdiler bize, yenidoğanken gaz sancıları için kullanmıştık ama fayda gördüm diyemem :) Ama bigaia için aynı durum söz konusu değil eczacıya sordğmda oda sıcaklğnda demişti bize. Emin olamayp doktorumuza sormıştm oda dolapta saklanmasına gerek yok demişti bigaia için.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir