Biberonla Süt İçme
200 görüntüleme
Ö
Öykü K.
17 Ağustos 2026 22:24
Merhaba oğlum 23 aylık sadece sabahları kalkınca ve akşam yatmadan hemen önce biberonla inek sütü içiyor biberonu çok eskidi artık atıp bardağa mı geçsem diye düşünüyorum ama gece yatarken sütü biberon da içmek onun uyumasına yardımcı oluyormuş gibi geliyor sizce ne yapmalıyım

Hatice C. ..
17 Ağustos 2026 22:28
Bardak alışkanlığı edinmesi için iyi olur bırakması , yine süt içimine devam eder yavaş yavaş bıraktırmanız iyi olur öykü hanım.
Ö
Öykü K.
17 Ağustos 2026 22:29
Bardak alışkanlığı edinmesi için iyi olur bırakması , yine süt içimine devam eder yavaş yavaş bıraktırmanız iyi olur öykü hanım.

Hatice C. ..
17 Ağustos 2026 22:32
Ya oyun yapmaya aşırı meyilli biberon bi nevi susturuyoda aksam yatarken de bardakla mı içiriyim 3 günde içer 😂
Ö
Öykü K.
17 Ağustos 2026 22:32
Çay bardağına bi deneyin zaten yatma öncesi veriyosunuzdur veya tam iki yaş gibi bıraktırın ama bir iki deneme yapıp ne yapacağına bi bakarsınız sonuca göre süreç uzar yada kısalır ♥️
A
Asude
21 Ağustos 2026 23:14
merhaba Öykü Hanım, tam olarak sizinle aynı durumdayım. 18 aylık kızım öğle uykusuna ve akşam uykusuna yatarken biberondan inek sütü içiyor. O kadar rahatlatıyor ki bazen uyuyakalıyor ya da uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Benim derdim suyu da biberondan içiyor, hiç bir suluğu kabul etmedi. Ben de biberondan bardağa dönsem diye düşünüyorum. Ne yaptınız acaba?
Yükleniyor...