Biberonla Oynama

67 görüntüleme
G

Gözde Ö. K.

15 Mart 2026 09:48
Bebeğim 4 ay 5 günlük. Meme ve mama beraber ilerliyoruz. 2 gündür biberonu itiyor ısırıyor ve az yiyor. Memeyi zaten az emiyor. Biberon olayı başına gelen var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Çok zorlanıyorum. Aç gibi hissediyorum üzülüyorum.
G

Gizem Ç.

15 Mart 2026 09:53
Bizde 4 ay ayda yaklaşım 1 ay aynı sıkıntıyı çektik beslenme reddi yaşadık yemek istiyordu biberonu almıyordu ağlıyordu biberon görünce zamanla azaldı ( sağım+ mama besleniyor bebeğim mamada sütte içmiyordu o dönemde beslenmek istemiyordu )
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
15 Mart 2026 09:59
Oral dönemde oldukları için yapıyor olabilirler. Ben kucağımda gezdirerek içiriyordum. Etrafı izlerken biberonu ısırmayı unutuyodu.
G

Gözde Ö. K.

15 Mart 2026 10:06
Gizem Ç.
Bizde 4 ay ayda yaklaşım 1 ay aynı sıkıntıyı çektik beslenme reddi yaşadık yemek istiyordu biberonu almıyordu ağlıyordu biberon görünce zamanla azaldı ( sağım+ mama besleniyor bebeğim mamada sütte içmiyordu o dönemde beslenmek istemiyordu )
Umarım kısa sürer, gerçekten yıpratıcı oluyor çünkü. Çok teşekkür ederim.
G

Gözde Ö. K.

15 Mart 2026 10:07
Selin Erçelik
Oral dönemde oldukları için yapıyor olabilirler. Ben kucağımda gezdirerek içiriyordum. Etrafı izlerken biberonu ısırmayı unutuyodu.
Bende deneyim öyle umarım işe yarar, çok teşekkür ederim.
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
15 Mart 2026 10:09
Rica ederim 5 buçuk aylık olacağız hala yemek istemediği zamnlar oluyor kucakta odaları geze geze yiyoruz
G

Gözde Ö. K.

15 Mart 2026 10:11
Selin Erçelik
Rica ederim 5 buçuk aylık olacağız hala yemek istemediği zamnlar oluyor kucakta odaları geze geze yiyoruz
Yeter ki yesinler diye neler yapıyoruz işte, neyse canları sağ olsun sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir