Biberonla Oynama
67 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
15 Mart 2026 09:48
Bebeğim 4 ay 5 günlük. Meme ve mama beraber ilerliyoruz. 2 gündür biberonu itiyor ısırıyor ve az yiyor. Memeyi zaten az emiyor. Biberon olayı başına gelen var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Çok zorlanıyorum. Aç gibi hissediyorum üzülüyorum.
G
Gizem Ç.
15 Mart 2026 09:53
Bizde 4 ay ayda yaklaşım 1 ay aynı sıkıntıyı çektik beslenme reddi yaşadık yemek istiyordu biberonu almıyordu ağlıyordu biberon görünce zamanla azaldı ( sağım+ mama besleniyor bebeğim mamada sütte içmiyordu o dönemde beslenmek istemiyordu )

Selin E.
Premium Üye
15 Mart 2026 09:59
Oral dönemde oldukları için yapıyor olabilirler. Ben kucağımda gezdirerek içiriyordum. Etrafı izlerken biberonu ısırmayı unutuyodu.
G
Gözde Ö. K.
15 Mart 2026 10:06
Bizde 4 ay ayda yaklaşım 1 ay aynı sıkıntıyı çektik beslenme reddi yaşadık yemek istiyordu biberonu almıyordu ağlıyordu biberon görünce zamanla azaldı ( sağım+ mama besleniyor bebeğim mamada sütte içmiyordu o dönemde beslenmek istemiyordu )
G
Gözde Ö. K.
15 Mart 2026 10:07
Oral dönemde oldukları için yapıyor olabilirler. Ben kucağımda gezdirerek içiriyordum. Etrafı izlerken biberonu ısırmayı unutuyodu.

Selin E.
Premium Üye
15 Mart 2026 10:09
Rica ederim 5 buçuk aylık olacağız hala yemek istemediği zamnlar oluyor kucakta odaları geze geze yiyoruz
G
Gözde Ö. K.
15 Mart 2026 10:11
Rica ederim 5 buçuk aylık olacağız hala yemek istemediği zamnlar oluyor kucakta odaları geze geze yiyoruz
Yükleniyor...