Biberonla Besleme

78 görüntüleme
H

Hilal K.

31 Mayıs 2026 09:25
Merhaba oğlum 3 aylık Philips avent biberon ve 2 numara uç kullanıyorum daha 3 yapmadım ve meme reddi yaşıyorum. Biberon kullanıp red yaşamayan var mı hangi biberon kullanıyorsunuz
S

Serap O.

31 Mayıs 2026 09:38
Günde kaç kez veriyorsunuz mama
H

Hilal K.

31 Mayıs 2026 09:39
Serap Ok
Günde kaç kez veriyorsunuz mama
Beni kesinlikle emmiyor kandırıp biberon çekersem öyle tutuyor ayrıca sağım yettiği kadarıyla süt yetmezse mecbur mama
S

Serap O.

31 Mayıs 2026 09:41
Bebekten bebeğe değişiyor doğduğundan beri Philips 2 numara biberonla mama da veriyorum meme de . Tabiki biberonu daha çok seviyor bazen memeyi reddediyor ama her zaman önce meme sundum sonra mama verdim sütümün yetmediğini düşündüğümden ve kilo alımı düşük olduğundan mama takviye etmemizi söyledi doktor . Lütfen kafanıza takmayın mama ile büyüyor artık çocukların çoğu siz teklif edin aldıysa aldı almadıysa yapacak bisey yok aç kalmaması için mama şart
H

Hilal K.

31 Mayıs 2026 09:46
Serap Ok
Bebekten bebeğe değişiyor doğduğundan beri Philips 2 numara biberonla mama da veriyorum meme de . Tabiki biberonu daha çok seviyor bazen memeyi reddediyor ama her zaman önce meme sundum sonra mama verdim sütümün yetmediğini düşündüğümden ve kilo alımı düşük olduğundan mama takviye etmemizi söyledi doktor . Lütfen kafanıza takmayın mama ile büyüyor artık çocukların çoğu siz teklif edin aldıysa aldı almadıysa yapacak bisey yok aç kalmaması için mama şart
Evet bir kaç kişi de öyle dedi önemli olan beslemek tabi bende sizin gibi öyleyse ilk meme sunayım belki değişir tavrı. Peki bebeğiniz kaç aylık hala 2 numara mı kullanıyorsunuz
A

Ayse G.

31 Mayıs 2026 09:47
Merhabalar, bebekten bebeğe değişecek bi durum sanırım ama benim bebeğim en çok Lansinoh seviyor, önce sağdığım sütü onunla veriyordum, şimdi 1.5 yaşında mamayı hala aynı marka biberonla içiyor. Chicco, Philips, Dr. Brown's, Wee, Mamajoo bunları denedik ama en çok Lansinoh biberonlarını sevdi. Meme reddi yaptı, zar zor dokuzunca aya kadar mama ile anne sütü devam ettik. Dokuz aylıkken kendi emmeyi bıraktı, haliyle sütün tekstürü de değişti, süt azaldı. Mama ile devam ettik. Kafanıza takmayın hiç, gayet de güzel büyüyorlar mama ile.
S

Serap O.

31 Mayıs 2026 09:49
Hilal Kiycak
Evet bir kaç kişi de öyle dedi önemli olan beslemek tabi bende sizin gibi öyleyse ilk meme sunayım belki değişir tavrı. Peki bebeğiniz kaç aylık hala 2 numara mı kullanıyorsunuz
Hilal hanım doğduğu günden beri önce meme sonra mama veriyorum 4 aynı sonundayız ayin ikisinde beş aylık olacak . Günde iki kez yüksek miktarda vermeyi deneyin mesela gündüz 12 de 150 ml bide gece uykuya geçmeden önce mama verip uykuya geçirmeyi deneyin . Yada her beslenmede önce meme sonra mama şeklinde ilerleyin . Her bebek çok farklı yemeyen memeyi yemiyor çok kafaya takmayın ben çok aşırı takıp kendimi hasta ettim o yüzden size tavsiyem yapmayın millet veriyor mamayı geçiyor . Çok şükür kızım hem meme hem mama alıştı gibi ama tabiki mamayı daha çok seviyor bazen memeyi asla almıyor yapacak bisey yok . Sadece meme vereceğim bir durumum olmadı kızım düşük kiloluydu sezaryen oldum ilk gün mama verin dediler sektör buna itiyor gibi
H

Hilal K.

31 Mayıs 2026 10:03
Serap Ok
Hilal hanım doğduğu günden beri önce meme sonra mama veriyorum 4 aynı sonundayız ayin ikisinde beş aylık olacak . Günde iki kez yüksek miktarda vermeyi deneyin mesela gündüz 12 de 150 ml bide gece uykuya geçmeden önce mama verip uykuya geçirmeyi deneyin . Yada her beslenmede önce meme sonra mama şeklinde ilerleyin . Her bebek çok farklı yemeyen memeyi yemiyor çok kafaya takmayın ben çok aşırı takıp kendimi hasta ettim o yüzden size tavsiyem yapmayın millet veriyor mamayı geçiyor . Çok şükür kızım hem meme hem mama alıştı gibi ama tabiki mamayı daha çok seviyor bazen memeyi asla almıyor yapacak bisey yok . Sadece meme vereceğim bir durumum olmadı kızım düşük kiloluydu sezaryen oldum ilk gün mama verin dediler sektör buna itiyor gibi
Evet aslında çok haklısınız ben de birkaç hafta başladığı için çok kafama takıyorum ya da inatlaşıp zorlamaya çalışıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapacağım artık tavsiyeniz için teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir