Biberona Nasıl Alıştırabilirim

225 görüntüleme
Y

Yonca G. Y. ..

16 Aralık 2025 23:08
Oğlum 1 yaşında ve doğdundan beri anne sütüyle besleniyor artık ek gıda ama biberon tutmasını çok istiyorum en azından devam sütle destek vermek istiyorum aç olmasına rağmen kesinlikle içmek istemiyo denemediğim biberon kalmadı suyu bile zorla içiyorum ilk doğduğu dönemlerde biberon alıyodu sonradan almadı ve sürekli meme istiyo bu durumu yaşıyan varmı neler yaptınız ?
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

18 Aralık 2025 09:46
@Yonca Gül Yağcı hanım neden bebeğinize biberon vermek için zorluyorsunuz bebek zaten size her yolda biberon almak istemediğini gösteriyor size önerim biberon vermemeniz sadece emzirme ile devam etmeniz sütünüz varsa herhangi özel bir durum yaşamıyorsanız biberon devam sütü mama gibi alternatifleri aranıza koymayın ve sadece emzirme ve katı gıda devam edin. Bebeğinize su vermek için biberon kullanmayın alıştırma bardağı kullanmanızı öneririm 
Y

Yonca G. Y. ..

18 Aralık 2025 23:30
İşe başlamayı planlıyorum en azından destek amaçlı istiyorum aslında yoksa emzirmek işime geliyo uykuya daha rahat dalıyo daha sakinleşiyo ama sağdığım sütü de içmiyo oyuzden devam sütü vermek istiyorum çünkü katı gıdayla tam doymuyor oyuzden istiyorum aslında
Y

Yonca G. Y. ..

18 Aralık 2025 23:31
Birde artık gece 2 saatte uyanmaya başlıyor oda biraz beni yormaya başladı artık
E

E P.

20 Aralık 2025 10:35
Aynı şeyi bende yaşıyorum, 10 aylık erkek bebek, biberon, mama ve emzik asla almıyor, anne sütü ve ek gıda alıyor kilo alımı iyi, 1 ay sonra işe başlayacağım ve meme olmadan da uykuya geçmiyor ne yaptıysam başaramadım, gece uyanmalarını saymıyorum artık bile, en azından gündüz bensiz kalabilse ona bile razıyım
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 11:54
Bebeğim 5.5 aylık oldu ne yaptıysam meme reddini aşamadım bir aldır devam ediyor biberon almıyor şırınga verince tükürüydr kaşık almıyor hepsini püskürtüyor gündüzleri aç duruyo öyle tahlil yapıldı bişi çıkmadı mama denedim almıyor sütüm de çok azaldı ne yapmalıyım çok carezisim @Esenay Çıtır
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 14:35
@Burcu Büşra Öztürk aldıramadınız mı sizde bende çabalıyorum almadı asla dün aç bıraktık ama yine almadı altından aldığım 2 bez
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 14:53
Benim de öyle
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 14:54
Zaten sütümü beğenmiyorgaliba artık eşim mama almaya gitti bu deneyeceğim üçüncü mama ve başka biberon daha aldım ona bakıcaz şimdi benimkinin kilo alımı da durdu bi aydır doktor hareketlendiği için normal dedi ama evde açlıktan ağlamasına çaresi yok @Bahar Ş
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 14:56
Ya kendimizi kandırmanın anlamı yok çocuklar aç altından dün 3 bez aldım dr browns aldım ben içmiyor ama en azından ağzında tutuyor
Y

Yonca G. Y. ..

20 Aralık 2025 14:57
Keşke bi çözüm yolumuz olsa işin içinden çıkarmıyorum vallahi memeyi kessem gece beslenmesini nasıl yapılan bilmiyorumdenedim mamadaverdim uyandığında devam sütüde verdim asla istemiyo hemen memeye yapışıyo doymuyorsa zaten nasıl olucak bilmiyorum
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 15:36
Allah yardımcımız olsun yaaa gerçekten ben çok kötü durumdayım hergün saatlerce ağlıyorum aç diye
S

Seren A.

20 Aralık 2025 17:34
Benim bebeğimde 11 aylık ilk doğduğunda biberon aldı sonra emziriyorum nasılsa diye vermedik ve şuan aynı Asla biberon ve mama almıyor gece de uyanıyor sürekli ve çok zor uyuyor aynı sizin gibi ee tabi giderek de süt azaldığı için benim bu ara tek çarem biliyorum çok faydalı olmasa da bu su ile karıştırıp hazırlanan kaşık mamalar var ya uyumadan önce küçük bir kase ondan yediriyorum sonra yine emzirip uyutuyorum en azından daha iyi uyuyor biraz karnı doğduğu için daha az uyanıyor
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 18:08
Bende sürekli ağlıyorum huzurum kalmadı bu durum yüzünden yani geçer diyolar ama geçmiyor
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 20:58
@Burcu Büşra Öztürk ben dr browns biberon aldım onu tutacak gibi hemen deneyin diye yazayım dedim 1 haftadır ağlıyorum
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 21:48
Gerçekten mi ya eczanede var mı evde 12 tane biberon var valla hayrına dağıtıcım bunları @Bahar Ş
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 21:53
@Burcu Büşra Öztürk bir o kadar da bende var bugün 3 tane daha aldım lansinioh ağzına bile almıyordu bunu aldı ve akşam çekmeye başladı çok uzun sürüyor ama oynaya oynaya denedik inşallah alışır bişey yazmaya korkuyorum valla tepetaklak olacak diye iyi demeye gelmiyor ama sizde zor durumdasınız diye yazayım dedim bu arada bebeğiniz kaç aylık sizin
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 22:18
Teşekkür ederim cidden bişi diyince birine hemen bozuluyor çok haklısınız bende yaşadım 5.5 aylık sizin ki @Bahar Ş
B

Bahar Ş.

20 Aralık 2025 22:20
6 olduk bizde instagram var mı ordan haberleşelim isterseniz @Burcu Büşra Öztürk
B

Burcu B. Ö.

20 Aralık 2025 22:21
bba5707 kullanıcı adım @Bahar Ş
Y

Yonca G. Y. ..

24 Aralık 2025 22:21
Arkadaşlar biz galiba sorunumuzu bulduk güncelleme yapim oğlum biberona okey ama içindekini sevmiyo devam sütünü içmek istemiyo bardaklarda verdim içmedi normalde bardakla bişeyleri içmeyi sever belki sizinkilerde böyle bi durum olabilir bi deneyin sizde derim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir