Biberona Alıştırma

336 görüntüleme
M

Meryem A. D. ..

9 Ağustos 2025 23:43
Bebeğim 6 aylık ve asla biberondan bişey içmiyor sürekli emmek istiyor ne yapmalıyım 🥹
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

9 Ağustos 2025 23:50
Merhaba, öncelikle her bebek farklıdır, bu çok normal. Biberona alışma süreci bazen sabır gerektirir.
Birkaç öneri paylaşayım:
• Biberonu sakin, sessiz bir ortamda deneyin.
• Farklı biberon uçları deneyebilirsiniz; ince ve yumuşak uçlar bazen tercih edilir.
• Biberonu anne sütü ya da sevdiği başka bir içecekle başlatmak kolaylaştırabilir.
• Biberonu vermek istediğiniz zaman çocuğun çok aç olmamasına dikkat edin; çok açsa reddedebilir.
• Sakin ve nazik olun, zorlamamaya özen gösterin.

İstersen bu süreçte destek almak ve detaylı rehberlik için danışmanlık hizmetlerimden yararlanabilirsiniz, her zaman buradayım. 💛 Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamı takip edebilirsiniz gelişim ile ilgili bilgiler paylaşıyorum iyi geceler
T

Tuğba G.

3 Ağustos 2026 08:32
Merhaba bebeğiniz biberona alıştı mı baya zaman geçmiş ama ben de aynıyım 7 aylık olacak biberonu emmiyor ısırıyor emmesine nasıl alıştırabilirim siz nasıl yaptınız
M

Meryem A. D. ..

22 Ağustos 2026 22:07
Tuğba Gültekin
Merhaba bebeğiniz biberona alıştı mı baya zaman geçmiş ama ben de aynıyım 7 aylık olacak biberonu emmiyor ısırıyor emmesine nasıl alıştırabilirim siz nasıl yaptınız
Biberona alışmadı şuanda 18 aylık oldu asla ne biberon ne emzik aldı . Her çocuk farklıdır . Almak istemezse zorlamayın zaten zamanla yemesi de düzene girecektir
T

Tuğba G.

22 Ağustos 2026 22:09
Meryem Arslan Demir
Biberona alışmadı şuanda 18 aylık oldu asla ne biberon ne emzik aldı . Her çocuk farklıdır . Almak istemezse zorlamayın zaten zamanla yemesi de düzene girecektir
Teşekkür ederim :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir