Biberon Vermek İstiyorum

125 görüntüleme
B

Bahar Ş.

18 Aralık 2025 09:57
Arkadaşlar sütüm bazı günler azalıyor ve bebeğim aç kalıyor açlıktan ağlıyor halsiz huzursuz oluyor mama kaşığı ile beslemek çok zor oluyor kesinlikle almıyor ve onunla da doymuyor saatler sürüyor beslemem bana bi akıl verin nolur napıcam arada mama ile desteklemek istiyorum az uyuduğum gün sütüm azalıyor çok sık olmaya başladı bebeğim 6 aylık olacak alerjik bi bebek ve ek gıda olarakta herşeyi veremiyorum çok aç olunca da zaten yemiyor en yapıcam nasıl beslicem bebeğimi
Yeliz Ç.

Yeliz Ç.

18 Aralık 2025 10:44
Sütünüzün yetmediği yerde anne sütüne yakın mamalarla bebeğinizin beslenmesini destekleyebilirsiniz. Ki doktorlarda bunu öneriyor,benim bebeğim de anne sütü ve mama birlikte alıyor. Memeden ayrılmasın diye anne gögüs ucuna benzeyen, sadece bebek çektikçe içinden mama gelen biberonlar var. Ben bebeğimde kullanıyorum meme reddide yapmadı.
G

Gdkmc

18 Aralık 2025 10:45
Biberon vermekte bir sorun yok ama meme reddi yaşayabilirsiniz sağıp biberonla beslerim derseniz deneyin kendinizi yıpratmanıza gerek yok
B

Bahar Ş.

18 Aralık 2025 20:34
Gerçekten dişimi fırçalauamırorum o raddedeyim asla biberon almıyor nasıl olacak nasıl yapıcam emzikte vermemiştim mama kaşığıyla çok hızlı verdim çok aç kaldı diye öyle de biberonda almayacak memeden süt gelmiyo diye ağlamaya da başladı mecburum onu doyurmaya lansinioh tuttu ama dişini kaşıyor içmiyo
B

Burcu B. Ö.

18 Aralık 2025 21:33
Bende aynı durumdayım yok mu bunun başka çaresi yani emmediği için sütüm azaldı sağım yaptım fayda etmedi emmek gibi olmuyo ne kaşık ne şırınga döke saça saatler alıyo beslemesi aç olduğu için uyumuyor sürekli bağırıyor biberon aldım bir çok çeşit almyıor artık pes edicem ama yine benden başka çaresi yok sağsam bile sütüm bitti şimdi duşa soktum benimle bir uykulu emdi sabahtan beri üçüncü emmesi yani bitik durumdayım
B

Bahar Ş.

19 Aralık 2025 08:51
Napıcaz Burcu hanım bilemiyorum valla bende bir sürü biberon aldım yok olmuyor beni emmesinden geçtim artık elimden gelenin fazlasını yaptım çünkü olmadı tek doysun da
Fatma Ç.

Fatma Ç.

19 Aralık 2025 09:02
Hiç enjektörle denediniz mi veya biberon başlıklarına dikkat ediyor musunuz belki çok yavaş akışlıyı veriyorsunuzdur o yüzden istemiyordur ya da tam tersi
B

Bahar Ş.

19 Aralık 2025 15:13
Lansinioh ve avent denedim almadı ne deneyeyim sizce şuan 50 cc bile içmedi sabahtan beri aç ama almıyor
B

Burcu B. Ö.

19 Aralık 2025 16:31
Yok yani ben en dandik biberonu bile aldım hızlı akan yavaş akan yok yani almıyor beni emmesini geçtim bari Biberon alsa yani sabrım kalmıyor hiç böyle olunca enjektör de denedim yani ağzına bişi girsin istemiyo girerse de biberon falan ısırmaya çalışıyor sürekli parmağını emiyor sürekli
Revşan T.

Revşan T.

19 Aralık 2025 16:42
Sonda şeklinde ürünler var. Bi yandan emzirip hep sütünüzü de artırmış olursun aynı anda formullede desteklemiş olursunuz. İnce bir hortumla meme ucundan bebek emerken doğru akışla bebeğin ağzına sokuyorsunuz. Belki işinize yarar
B

Bahar Ş.

19 Aralık 2025 16:55
Ben vallahi onu da denedim ETS sistemi asla ve asla kabul etmiyor anladı çünkü yani hani vallahi ben de artık beni emmemesini kesinlikle geçtim yani çocuğun beslensin başka hiçbir şey istemiyorum mama kaşığıyla gerçekten olacak gibi değil mama kaşığıyla hızlı veriyorum çünkü artık çocuk hiç olmadığı için mama kaşığıyla yavaş verince onu da anlıyor şimdi onu hızlı verince bu sefer dedim biberon da hızlı geldiği için biberonu da kabul etmek istemiyor ne yapacağım vallahi şaştım kaldım yani çocuğun karnını doyurmak bu kadar zor olmamalı ben mi beceremiyorum bilmiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum bütün psikolojim bozuldu evde tek bir iş bile yapamıyorum çocuğu beslemekle geçiyor tüm vaktim
B

Bahar Ş.

19 Aralık 2025 16:56
Eşim dedi ki bugün aç bırakalım onun iyiliği için aç kalsın bugün ya dedi o sonra dedi tutar dedi ama kesinlikle ve kesinlikle tutmadı bugün sadece 50 cc süt içti onun haricinde kesinlikle hiçbir şey istemiyor
B

Bahar Ş.

19 Aralık 2025 16:57
Ben de gittim markasız bir biberon aldım belki onu alır diye yavaş yaklaşmış hızlı yakışmış artık umrumda bile değil ama gelgelelim ki onu bile kabul etmedi yani ağzına alıyor gev eliyor gev eliyor gev eliyor kesinlikle kesinlikle içmiyor dişlerini kaşıyor bırakıyor o arada ağzına birkaç damla damlarsa damlıyor kaç kere mama yapıp döktüm haddi hesabı yok yani ne yapmam lazım bilmiyorum biberon ucunu pekmeze bandırdım bari öyle alsın yani diye öyle de olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir