Biberon ve Emzik Reddi

146 görüntüleme
Z

Zahide.

25 Haziran 2026 10:11
Kilo alımı az olduğu için 4.5 aylıkken mama başladık şuan 8 aylık çok iştahlı içiyordu ta ki bir hafta öncesine kadar emziği de uyurken kullanıyorduk ama bir sabah aniden ikisini de istemedi nasıl tekrar alıştırabilirim mamayı değiştirdim çözüm olmadı kaşıkla içiyo ama biberon asla açmıyo ağzını biraz zorladım galiba daha kötü oldu herşey nasıl toparlayabilirim
N

Nur ..

25 Haziran 2026 10:26
Benim bebeğim doğduğu günden beridir emzik kullanıyordu 8 aylıkken dişleri çıkınca bi anda bıraktı sonrasında ne yaptıysam tutturamadım ama 2 numara emziğe geçerken pekmeze batırıp vermiştim onunlatutmuştu belki sizde işe yarar
Z

Zahide.

25 Haziran 2026 10:33
Emziği sürekli ağzından böyle çekerken çıkartıyordu emziğin küçük geldiğini düşündüm unutmuşum ben iki numaraya geçileçeğini aklıma geldi iki numara aldım onuda öğürüyo altı dişimiz var son dört diş 7.5-8 ay arasında çıktı bir anda ilk iki diş 5.5 aylıktı çıktığında o zaman böyle emzik bırakmamıştı biberon reddetmemişti anlamadım niye böyle oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir