Biberon Vakum
62 görüntüleme
Y
Yeliz T.
29 Mart 2026 22:59
Bebeğim 5 aylık biberondan mama içerken sürekli ağzının kenarından mama sızıyor. Her içtiğinde bir kere boğazına kaçırıyor öksürüyor. İyi vakumlayamıyor gibi. Meme emerken de bazen yutmuyor tamamen kıyafetin ıslanıyor. Neden olabilir? Nasıl düzelebilir? Kendiliğinden mi düzelecek ?
G
Gül Y.
29 Mart 2026 23:13
Aklıma iki şey geldi 1 burnu kapalı ise nefes almak için ağzını açıyor olabilir 2 biberon emzik numaranıza dikkat ettiniz mi belki büyük geliyordur
Y
Yeliz T.
29 Mart 2026 23:20
Aklıma iki şey geldi 1 burnu kapalı ise nefes almak için ağzını açıyor olabilir 2 biberon emzik numaranıza dikkat ettiniz mi belki büyük geliyordur
G
Gül Y.
29 Mart 2026 23:26
Yani en az 2 aydır dikkatimi çekiyor böyle, burun yıkama yapıyoruz ama her öğününde aynı şey oluyor sanki sürekli mamanın 1/3 ini döküyor, şu an 3-6 ay iki delikli biberon ucu kullanıyoruz. Büyüdükçe emmesi düzelir dedim ama diğer bebeklerde de böyle mi bilmiyorum.
Y
Yeliz T.
29 Mart 2026 23:29
Ben aventin biberonunu kullanıyorum 1 ve 2 numara biberon emzikleri bebek çekmediği sürece damlatmıyor bir bakın isterseniz bebeğim şu an 6.5 aylık 2 numara kullanıyoruz sizinki gibi bir sorun yaşamadık
G
Gül Y.
29 Mart 2026 23:31
Laktasyon/emzirme hemşirelerinden yardım alabilirsiniz kavramasında bir sorun var demek ki.
D
D ..
29 Mart 2026 23:31
Bizim ki de aynı ya avent 2 numara kullanıyoruz ama sadece su için biberon reddi vardı sadece emiyor sürekli akıtıyor genzine kaçırıyor suluk ile de denedim muckhin suluk ile de aynı sürekli akıtıyor ve genzine kaçıyor ne yapacağım bilmiyorum

Afranur K.
29 Mart 2026 23:33
Dudak bağı ya da dil bağı var mı? Bunu kontrol ettirdiniz mi?
Yükleniyor...