Biberon Tutmuyor

96 görüntüleme
T

Tuğçe K.

14 Ağustos 2025 09:30
Merhabalar kızım 3 aylık bir sürü biberon denedim kaşık biberon dahil ama hiçbirini tutmuyor işe başlayacağım annem bakacak ve beslenme süreci şu an sıkıntılı gözüküyor. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Ş

Şeyda B.

14 Ağustos 2025 09:50
Bende bekleyim şurda tavsiyeleri😥
Hülya A. .

Hülya A. ..

14 Ağustos 2025 10:04
Geniş ağızlı miydi denediginiz biberonlar. Benim oğlum da tutmuyordu Dr browns anti kolik dar ağızlı olanı kabul etti bir tek.
T

Tuğçe K.

14 Ağustos 2025 12:14
Geniş dar yavaş orta hepsini denedim ama nafile ne kendi sütümü ne mamayı tutmuyor
Hülya A. .

Hülya A. ..

14 Ağustos 2025 17:26
Of çok zor Allah yardımcıniz olsun. Kaşıkla ya da şırınga ile mi beslenmek istiyor. Bazı bebekler öyle oluyor maalesef. Çok yakından şahit olduğum bı arkadasimin bebeğini doğduğundan beri kaşıkla beslemek zorunda kalmıştı. O zmanlar garip gelmişti nasıl biberon kabul etmez diye ama bende zorlanınca gördüm ki istemeyen istemiyor.
İ

İlayda T.

16 Ağustos 2025 12:38
Merhaba Tuğba hanım. Maalesef bazı bebekler tutmayınca tutmuyor. Benim kızım da 3 aylık ve o da biberon tutmuyor. Neler neler denedim ama sonuç hüsran. Zorlamamaya karar verdim. Şırınga ile beslemeyi denediniz mi?
T

Tuğçe K.

16 Ağustos 2025 12:39
Hayır denemedim ama bu gidişle artık son çare onu deneyeceğim
E

Eda N. A. ..

17 Ağustos 2025 16:08
Benim kizimda öyleydi biberon almadı kayinvalidem Allah razı olsun sütü çay kaşığıyla verdi su an 1 yaşında 🥹🫶
K

Kübra Y.

17 Ağustos 2025 16:10
Benim bebeğim de aynı idi 5 aylık olunca kendiliğinden tuttu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir