Biberon Tutmuyor

153 görüntüleme
S

Seher A. ..

4 Haziran 2025 18:14
5 aylığız doktor anne sütüne ek mama ver dedi ama biberon tutmuyor,mamayı mi sevmedi biberonu mu anlayamıyorum
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

4 Haziran 2025 18:37
Bebeğinizin doyum bulgular varsa bebeği mamaya zorlamayın. Mamayı Öneren çocuk doktoru dahi olsa eğer bebek günlük 4.05 kez idrar yapıyor, yeterli kilo alımı var ve memeden isteğiyle ayrılıyor yani bir tatmin durumu varsa bebeğinize ekip mama teklif etmeyin. Tabii ki buradaki ayrıntı durumlar cümlelerimi haksızlaştırabilir. En iyisini siz ve doktorunuz bilecektir.
S

Seher A. ..

4 Haziran 2025 18:44
Hocam aslında ben bebeğin doymadığını düşünmüyorum doktorumuzada söyledim kendisi genel kiloyu az buldu 5 aylık kız bebek 6.600 doğum kilosu 3.300,takviye olarak ver dedi
S

Seher A. ..

4 Haziran 2025 18:45
Birde kaka sorunumuz vardı 6 günde bir 5 günde bir kaka yapmaya basladi son zamanlarda beslenmeyle ilgili dedi
A

Ayşe V. ..

19 Haziran 2025 17:17
Mamadan mamaya da fark ediyor her mamayı sevmiyolar ve mamayı yaptıktan sonra bitmediyse kalanı vermeden kokusuna bakın derim bozuluyor olabilir o zaman da içmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir