Biberon Tutmama

222 görüntüleme
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 14:30
Merhaba bebeğim Biberon tutmuyor çok midesini bulandırıyor ağzına verdiğimizde ne yapmamız lazım aceba ? Yakında işe başlayacağım benim için çok zor bu şekilde tutmaması
E

Emine T. ..

20 Temmuz 2025 14:43
Bazı biberonların ucu fazla delik bazılarının daha ince ve nuk gibi markaların ucu küçücük daha kolay tutuyolar. Benim bebeğim de tutmuyordu açken ilk biberonla denerken tuttu. Kendi meme ucunuza göre deneyimleyebilirsiniz. Ben hep silikon uçla emzirdim şu an wee biberon kullanıyorum yeğenim sadece nuk emiyo
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 19:58
Denedim bi kaç tane ama tutturamadım bir türlü, ilk zamanlar vermiştim bir kaç kere rahat tutuyordu bir anda bıraktı midesini bulandırmaya başladı
E

Emine T. ..

20 Temmuz 2025 20:04
Biz bazen iyi yapalım derken yapamıyoruz elimizde olmadan. Biberon ucunu önce dudağının üst taraflarına dokundurup ağzını açtırın sonra biberonun ucunu üst damağına dokundurun. Aklıma başka bişey gelmiyor maalesef
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 20:06
Teşekkür ederim ❤️
Ş

Şeyda B.

20 Temmuz 2025 20:08
Bizde aynı durumdayız ne emzik ne biberon tutmuyor dil bağı vardı ondan mı acaba dedik onu kestirdik yine değişen bişey olmadı ağzına alınca midesi bulanıyor o plastik hissinden sanırım öğürüyor bir sürü marka denedik malesef başarılı olamadık
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 20:09
Ek gıda zamanı veya işe başlama durumunda ne yapıcağımı düşünüyorum kara kara😂
S

Sema

20 Temmuz 2025 20:15
Kaç aylık bebeğiniz
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 20:16
4. Ayı bitti 5 e girdik daha yeni
Ş

Şeyda B.

20 Temmuz 2025 20:18
Ben enjektör, çay kaşığı ,hazneli süt kaşığı hepsini denedim onlarla da almadı siz eğer denemediyseniz bu alternatifleri denebilirsiniz en son alıştırma bardağı suluk şeklinde verebilirsiniz demişti doktorum onu deneyeceğim sırf bu yüzden işe dönme sürecimi uzatmaya çalışıyorum gerekirse bir iki ay ücretsiz alabilirim en azından ek gida dönemi rahatlatır bu durumu bir nebze diye düşündüm 😕
İlsu O.

İlsu O.

20 Temmuz 2025 20:20
Merhaba; ben biveronda böyle bi sorun yaşamadım hep aynı marka alıyoruz ayına göre daha az ya da daha çok delikli şeklinde değiştiriyorum. Ama emzik değiştirirken yaşadım ilk günden beri kauçuk kullanıyordum emziği sadece gece kullandığımız için şu ışık olanlardan aldım çok bilindik bir markanın oda silikon biraz doku sorunu yaşıyoruz ara ara hem şekli hemde dokusu değiştiği için istemediği oluyor... 4 aylık tecrübeme dayanarak deyim yerindeyse market biberonu diye tabir edilenleride bi deneyin derim.. Bir de doğru temizlemek gerek sadece kaynar su ile yıkama yapınca kökü kokuyor malesef
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 20:32
Kaşıkla vs içiyor ama biberona gelince öğürüyor, bakkal biberonuda aldım onuda almadı valla ek gıda zamanı süt veya mama alacağı zaman ne yapıcaz onu merak ediyorum😂 kaşıkla biter mi hiç 😅
B

Büşra F.

20 Temmuz 2025 20:36
Benim de bebeğim 4 aylık asla ne biberon ne emzik almadı 2 kere anca tuttu biberonu midesi bulanıyor direk mama kaşığı ile de almadı. Doktorum bana fincanla içirmeyi dene dedi bende denedim öyle içti sonra biberonu başlıksız bardak niyetine kullandım öyle içti bazen hızını ayarlayamadım elleri ile hareket ettirdiği için marketde satılan dondurma kaşığı ile verdim beyaz plastik kaşık onun ile içiyoruz şimdi sizde bunları deneye bilirsiniz
S

Sema

20 Temmuz 2025 20:59
Kaşık biberonla vermeye devam yeterki içsin ne redler yaşadık birde uykuya dalmadan yada rüya öğünü gibi vermeyi teklif edin daha rahat emer. İstemiyor demekki bebişiniz diğer biberonlaro
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 21:30
Bunlarla çok zor olucak gibi duruyor kaşıkla vs çok yorucu değil midir ya 😔
S

Sema

20 Temmuz 2025 21:36
Yorucu evet siz dediğim gibi uykuya geçerken biberon verin onla içmeye çalışsın uyku sersemine anlamıyorlar yada uyurken verin biberonla
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 21:37
Peki öyle deniyim birde teşekkür ederim❤️
S

Sema

20 Temmuz 2025 21:37
Avent deneyin almayan bebek yok ama akışı 2 olmasın 5 aya giricek diyorsunuz
S

Sema

20 Temmuz 2025 21:38
Başka biberonlada olur memenizide teklif edin uyurken
H

Halime T.

20 Temmuz 2025 21:39
O vardı zaten bizde onunla veriyordum tutuyordu ilk zamanlar şimdi hiç tutmuyor ağzına değer değmez bulandırıyor midesini bakkal Biberonu da aldım biberonun ucuna bişeylerde sürdük yok bana mısın demiyor😅
S

Sema

20 Temmuz 2025 21:45
Tek çare uykuya dalmadan vermek olucak 🤷🏻‍♀️ başka aklıma bir şey gelmiyor. Red zamanları oluyor bu aylar ona denk geldiniz galiba 4-5 ayda bende çok çekmiştim bu konuda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir