Biberon Süt Reddi

113 görüntüleme
Y

Yasemin G.

28 Kasım 2025 19:19
Bebeğim 5ay 20 günlük. Son 3 gündür süt içerken çok geriniyor dikkati sürekli dağılıyor. İçmek istemiyor. Kucakta deniyorum yine içmiyor. Sürekli huysuzlanıyor. Bu durum çok zorlamaya başladı. Uykusu olmasına rağmen direniyor. Zar zor uyutuyorum. Çok sık aralıklarla uyanıyor. Ne yapmalıyım? En son kaşıkla süt içirmeyi denedim onuda zar zor içti. Eli sürekli ağzında. Ne varsa ağzına almaya çalışıyor.
B

Billur O.

28 Kasım 2025 19:23
Ay lütfen çözüm bulursanız banada yazın 4 aylık oğlumon beş gündür uğraşıyorum belki daha fazla ne anne sütü ne mama almıyor biberonla savaş halinde ağzını çeviriyor kafasını atıyor beni zaten emmiyor sağarak vermeyi kabullenmiştim şimdi tamamen tıkandım
G

Gdkmc

28 Kasım 2025 19:28
Diş çıkarıyorsa o yüzden iştahsızlık yaşıyor olabilir. Bir de ben önce emziği tutturup ardından hemen biberonu tutturmaya çalışıyordum kandırıp bi şekilde içiyordu. Çok acıkmasını bekleyebilirsiniz. Belki o zaman alır
Y

Yasemin G.

28 Kasım 2025 19:28
Normal öğünde içtiğinin yarısını vermeyi denedim. Yavaş yavaş içirmeye çalıştım. İçti. Birde reflü yatağına yatırdım başının altını yastıkla biraz yükselttim öyle denedim. Dikkatini çeksin diye bir yandan diğer elimle parmak şıklatma çıngırağını oynattım o şekilde içti. Fakat unutmayın azar azar. Tiksinmesin. Bunları deneyin birde
H

Hatice B. K. ..

28 Kasım 2025 19:37
Yasemin hanım bebeğim 5 ay 25 günlük aynısını yaşıyorum emziriyorum ama çalıştığım için biberon da veriyoruz ne biberon ne de beni emmek istemiyor resmen reddediyor ağzında gevişliyor biberonu beni de emerken ağlamaya başlıyor sadece beni reddetse meme reddi derim ama beslenme reddi bildiğiniz. Geceleri çok sık uyanıyor aynı şekilde önceden olan bütün düzenimiz bozuldu çok yoruldum bu süreçte.
Y

Yasemin G.

28 Kasım 2025 19:44
Phılıps avent biberon 3 numara akış olanı kullanıyorum. Okuduğum yazılarda genelde diş çıkarma diyor. Geçici bir durum olduğunu birde 2 numara başlıkla daha yavaş akış olanını denememiz gerektiği söyleniyor. Dediğim gibi bir süre. Birde bunu deneyeceğim.
B

Billur O.

28 Kasım 2025 19:46
Sizi takip ettim uyguladıgınız her ne çözüm olursa bende bekliyorum gerçekten çok yoruldum tüm biberon ve numaraları denedim bende , reflü mü var acaba diye düşünüyorum son çarem gastrolojiye götürmek olacak ankara da mısınız ?
Y

Yasemin G.

28 Kasım 2025 19:50
Billur hanım değilim.her bebek gerçekten çok farklı. Yüksek ihtimal grev yapıyorlar diş çıkarma sürecinde olduğu için. Birde gaz sıkışması oluyor sürekli çıkarmaya çalışıyorum. Onu da deneyin ayaklarının altına yağlı masaj da yapın.rahatlatıyor.
B

Billur O.

28 Kasım 2025 20:04
Deneyelim her yolu inşallah çözüme ulaşırız ikinci çocugum bildiğim herşeyi unutturdu her bebek gerçekten bambaşka

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir