Biberon Reddini Meme Reddini Naasıl Aşarım
72 görüntüleme
M
Melisa ..
7 Nisan 2026 19:59
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 3 aylık gündğzleri meme reddi yapıyor.
Biberon ile mama vermeye calısıyorum. Bıberonu hıc almıyor .
Agzında diliyle itiyor asla yemiyor.
Kasık biberonla atıyo.
Nasıl biberon reddini aşabılırım. Çok yoruldum. Mama yesın istiyorum. Bellı ki sütüm yetmiyor ve kılo alımı sınırda kalmıstı . Haftalık 130 gr idi .
Biberon ile mama vermeye calısıyorum. Bıberonu hıc almıyor .
Agzında diliyle itiyor asla yemiyor.
Kasık biberonla atıyo.
Nasıl biberon reddini aşabılırım. Çok yoruldum. Mama yesın istiyorum. Bellı ki sütüm yetmiyor ve kılo alımı sınırda kalmıstı . Haftalık 130 gr idi .
R
Rabia
7 Nisan 2026 20:08
Biberon ucunu ayına uygun olacak şekilde değiştirebilirsiniz
İ
İnanç B.
7 Nisan 2026 20:21
Benimde oğlum öyle yapıyordu çelip bırakıp ağlıyor memeyi yediğiniz birşeyden tiksinmiş olabilir diyorlar büyükler paylaşan otunu aldım içtim suyuyla da göğüslerimi yıkadım ondan sonra rahat şekilde emmeye başladı ara ara yapıyor bunu durum tekrarlayınca aynı şeyleri yapıyorum rahatlıyor bazen yine zorlanıyor ama oda gazdan dolayı oluyor. Bazen de yatarak ve ayakta emzirmeyi deniyorum
B
Beril T.
7 Nisan 2026 20:54
Çok sık teklif ettiğiniz için tiksinme ve red oluyor çocuğa sık sık bir onu bir diğerini teklif etmeyin bırakın acıksın sonrasında zamanla mutlaka düzelir
M
Melisa ..
8 Nisan 2026 14:42
Çok sık teklif ettiğiniz için tiksinme ve red oluyor çocuğa sık sık bir onu bir diğerini teklif etmeyin bırakın acıksın sonrasında zamanla mutlaka düzelir
B
Beril T.
8 Nisan 2026 14:44
ben ilk oğlumda yaşadım bunu. Ve üzülüyorum o günlerde cok stres yaptığım için suan yedi yaşında. Hiç üzülmeyin lütfen dediğimi yapın, kaygınızı azaltın ve çok sık teklif etmeyin inanın düzelecek zamanla 🥰
M
Melisa ..
8 Nisan 2026 14:47
ben ilk oğlumda yaşadım bunu. Ve üzülüyorum o günlerde cok stres yaptığım için suan yedi yaşında. Hiç üzülmeyin lütfen dediğimi yapın, kaygınızı azaltın ve çok sık teklif etmeyin inanın düzelecek zamanla 🥰
B
Beril T.
9 Nisan 2026 01:37
kaç saatte bir beslemeye çalışıyorsunuz? 3 aylık olmuş bir bebek 3-4 saat rahatlıkla beslenmeden geçirebilir. İlk zamanlar problemler devam eder ama arayı böyle açmayı denerseniz özleme açlığını hissetme fırsatı sunmuş olursunuz. Bu sebeple bir süre içinde çözülür. Kendinizi sıkmayın bu günler geri gelmeyecek yenidoğan dönemindeki kritik eşiği neredeyse aşmışsınız sakin olun 🙏🏻