Biberon Reddi ve Sıvı Kaybı
139 görüntüleme
S
Sena D.
7 Haziran 2026 21:24
Bebeğim 8 aylık . Orta kulak iltihabı enfeksiyonu oldu. Ateşi 40 gördü. Verilen şurup ilaç yüzünden 3 kez kustu ilacı. Bu sebeple bünyesi susuz kaldı ve hastaneye yatışi yapıldı. Bu süreçte ememedi. Ve benim de sütlerim çok az yani onu doyuracak kadar değil. Sıvı alımı için mama başlandı. Fakat bebeğim hiçbir türlü biberon, kaşık, şırınga almıyor. Bir iki yudumdan sonrasını tükürüyor bu sağılan anne sütü de dahil. Meme hariç herşeyi reddediyor. Sütte azaldı ne yapmam lazım. Nasıl biberona alıştırabilirim? Philips,Chicco , kiwi , eczaneden alınan biberon denendi .
C
Canan K. ..
7 Haziran 2026 21:56
İşe yarar mı bilmiyorum ama diş ağrısı nedeniyle biberon almakta zorlanınca kendimce bir yöntem geliştirdim Özellikle uyku öncesi önce emziriyorum uykuya daldığında memeden ayırıp hiç pozisyon değiştirmeden kenardan biberon veriyorum Uyku sırasında zaten refleks olarak emmeye devam ediyor Dediğim gibi kendimce bir yöntem Bazen bu şekilde bile zorlandığı olmuştu
S
Sena D.
8 Haziran 2026 00:43
Bunuda denedim ama nasıl olduysa anında farketti. Yinede teşekkür ederim sağolun 勺
Yükleniyor...