Biberon Reddi Meme Reddi
143 görüntüleme

Betül H.
16 Mart 2026 03:16
Kızım 5 aylık doğduğundan beri benı hiç emmedi hala emmiyor ve bıberon reddı yaşıyoruz uyanıkken asla bıberon içmez hep uykuda veriyorum emzik tutuyor Biberon içmiyor
F
Fatma A. A. ..
16 Mart 2026 06:34
Benim bebeğimde aynı şeyi 3,5 aylıkken yaşadık maalesef çok zorlandım. Kaşıkla içirdim mamayı, kaşık biberon bile kabul etmedi. 4,5 ayında tekrar geri döndü biberona. Zorlu bi süreç bekliyor sizi umarım sizin daha kısa sürer.
M
Merve
16 Mart 2026 07:53
Bizde 5,5 aylıkken aynı sorunu yaşadık şırınga ile zorla verdik

Betül H.
16 Mart 2026 08:05
Bu durum neden oluyor ki anlamıyorum suan 5 aylık ve hep uykuda içiriyorum döngü içindeyiz zorla uyutuyorum içirmek için sonra gazını almak için uyanıyor sonra tekrar uyut derken süreç uzuyor ve şuan ek gıda için tadım aşamasına başladık onu de yemiyor çıkarıyor ağzından
G
Gizem Ç.
16 Mart 2026 09:39
Bizde 4. Ay civarında oldu 1 aydan fazla sürdü beslenme reddi kilo verdik hatta çok zorluyordu yemek istemiyordu ama şükür azaldı geçiyor inanın
M
Münevver Y.
16 Mart 2026 10:26
4. Aya girer girmez bizim de başladı. Meme asla almıyor daha önce hiç görmemiş gibi davranıyor memeye. Üzülüyorum tabiki. Emziği de bıraktı. Sadece mama...
E
Emine S.
16 Mart 2026 11:31
Aynı durumu yaşadım, hırıltı var mı , beslenme sonrası az da olsa kusma var mı

Betül H.
16 Mart 2026 12:41
Aynı durumu yaşadım, hırıltı var mı , beslenme sonrası az da olsa kusma var mı
E
Emine S.
16 Mart 2026 19:28
Betül Hanım reflü olabilir . [6.aydan](6.aydan) sonra bu kusmaların olmaması gerekiyormuş, ayaklarını kaldırınca çıkarıyordu azda olsa . Olmaması lazım doktor reflü olduğu için çıkarıyor dedi . Reflü varken mide çalışmıyor bebek acıkmıyor , şu an reflü ilacı kullanıyoruz . İnanın onunla düzeldi durum . 2 ay boyunca ne meme ne biberon ne ek gıda asla ağzını açmadı . 3 doktor gezdim . 3.cü reflüsünü buldu
E
Emine S.
16 Mart 2026 19:29
Biberon reddi yazmışsınız yani içiyordu demi daha önce biberondan

Betül H.
16 Mart 2026 21:12
Biberon reddi yazmışsınız yani içiyordu demi daha önce biberondan
E
Emine S.
17 Mart 2026 10:32
Allah yardımcınız olsun Betül Hanım sizi çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir yaşadım , biberonu yada ucunu değiştirdiniz mi hiç , yada mamayı sevmemiş olabilir mi , umarım en kısa zamanda düzelir
Yükleniyor...