Biberon Reddi Beslenemiyor
132 görüntüleme
M
Müzeyyen İ.
16 Aralık 2025 14:25
Bebeğim 4 aylık. Meme reddi yaşadığımız için yaklaşık bir aydır mama vermeye çalışıyorum ama biberonu asla kabul etmiyor. Birçok mama ve biberon denedim, ne yaptıysam olmadı. Günlük 800 cc beslenmesi gerektiği söyleniyor fakat benim bebeğim 500–600 cc’de kalıyor. Her gün bunu hesaplamak, yetmediğini düşünmek beni çok yıpratıyor. Aynı durumu yaşayıp bir şekilde çözüm bulabilen varsa lütfen bana yardımcı olsun.

Emel C.
16 Aralık 2025 14:35
Merhaba açlık aglamasi var mı benim bebeğim 8 aylık3 4 saatte bir 90 cc içiyor 3 aylikten beri bence bu bebeğe göre değişir sürekli anlıyorsa muhtemelen açtır ben bebeğimi nerdeyse 1 ay şırınga ile besledim sonrasında biberon tuttu farklı alışlar denedim avent 3 numara kabul etti zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
M
Müzeyyen İ.
16 Aralık 2025 14:36
Açıklık ağlaması yok ama belirtileri var şırınga bende deniyorum Onuda tükürüyor
E
Emine
16 Aralık 2025 20:17
Bu mesaji ben mi yazdim acaba dedim. Uykulu veriyoruz ve sadece oyle aliuo mama zatencok zor aliyo. İnanilmaz zor bi surec
İ
İpek K.
19 Aralık 2025 21:59
Bizde 4. Aya girdik iki gündür uykusundai içiyorum yoksa asla içmiyor bence atak dönemleri
S
Sema B.
21 Aralık 2025 14:26
Benimle kızım 4 aylık oldu benim kızımda yeni yeni 90 cc yemeye başladı uyanıkken hiç yemiyordu ağzından tükürüyordu çok zor dönemden geçtik doktor eğer günde 3 yada 4 çişli bez alıyorsan sorun yoktur dedi kilo alımı da çok yavaş bende sizin gibi her gün ölçüyordum ama artık bıraktım. Bende çok mama değiştirdim doktor tavsiyesiyle sma comfort veriyorum hem seviyor hemde gaz falan için çok iyi ama hala uyanıkken yememek için çok direniyor bende uykuda veriyorum hep. Ölçüyü hesaplama çişli bezlerini say bence iyiyse sorun yoktur. Her bebek farklı ölçüde yer kendi düzenlerini bilirler bence. Çözümü de yok emin olun benim denemediğim şey kalmadı.
B
Burcu B. Ö.
21 Aralık 2025 17:05
5.5 aylık bebeğim ne biberon tutuyor ne beni emiyor kaç biberon mama denedim olmuyor emmediği için sütüm de yetmiyor antık biberına alıştırabilen varsa bende tavsiye istiyorum
B
Burcu B. Ö.
21 Aralık 2025 17:07
Sadece geceleri emiyor bi de sabah uyanınca bütün gün aç duruyor tahlil yapıldı bakıldı bişi çıkmadı atak diyolar kilo alımı da durdu yani alıştırma suluğuyla vermeye çalışıyorum biraz için birazını tütürüyor
R
Rabia K. ..
21 Aralık 2025 22:06
Bu konuşmayı gördüğüme çok sevindim. Benim de kızım 3 aylık normalde anne sütüyle besleniyor emiyor yani ama bir yandan biberon da vermek istiyorum kabul etmiyor mama da olsa içindeki anne sütü de olsa almıyor. Böbrek taşı düşürüyorum dehşet ağrılarım var dün mecburen serum yapıldı bu süreçte emziremedim açlıktan ağladı ne biberon ne enjektör ne kaşık hiçbirini almadı bugün ağrıdan ağladım yine de gitmedim hastaneye aç kalıyor diye çözümü varsa Allah rızası için yazsın 🥺
M
Müzeyyen İ.
21 Aralık 2025 22:07
@Rabia Karakuş keşke bilebilsem