Biberon Reddi
180 görüntüleme
T
Tuba K.
8 Haziran 2026 17:50
Bebeğimde 3 aylığından beri meme reddi var o yüzden sağarak besliyorum 4 aylık
şuan biberon reddi de var sadece uykuluyken besleyebiliyorum
Bu geçici bi süreç mi
şuan biberon reddi de var sadece uykuluyken besleyebiliyorum
Bu geçici bi süreç mi

Mavi ..
8 Haziran 2026 18:03
Kabızlık varsa oda beslenmeyi red etme sebebi.
T
Tuba K.
8 Haziran 2026 18:26
Hayır yok burnu da tıkalı değil acaba biberonu değiştirmeli miym başından beri aynı aventin 3 numarasını kullanıyorum

Mavi ..
9 Haziran 2026 00:08
Evet akışına da bakmak lazım zor çekiyorsa olabilir. Ama korkmayın bende 2 haftaya kadar yaşadım sürekli denedim. Oda bile değiştirdim sırf içsin dıye. Ama kilosu yerindeyse korkmayın demişti doktor geçici bir süreç. İnsanın elinde değil anlıyorum sizi. Gazına da bakın bol bol sırtına, bacaklarına ayak tabanına masaj yapın. Çişli bezinide kontrol edin. Beslenme rutinini kimseyle paylaşmayın. Herkesin yanında da beslemeyin.
C
Cansu K.
9 Haziran 2026 08:23
5.5 aylık oğlum hep sağarak besliyorum 4. Aya doğru bizde de biberon reddi başlamıştı. Aslında dış dünyaya ilgisi arttığı için istemiyo sık sık teklif edin ama istemedi ise asla zorlamayın öyle çözdüm ben. Ha şimdi de aman aman çok içmiyo ama istediğini belli ediyo heyecanlanıyor açken. 1 ay sürdü benim sizin inşallah kısa sürer. Günlük kaç cc ile besliyodunuz
T
Tuba K.
9 Haziran 2026 08:56
Normalde etkin olmasa da 10 dk emziriyordum arkasından da 80 falan veriyodum gün içinde ortalama 700 ml alıp 1 saate yakın emziriyordum kilo alımı yada bez sayısı sınırdaydı fakat şuan 20 anca içip bırakıyo acıktığını da belli etmiyo derin de uyumuyor doymadığı için
E
Elif E.
9 Haziran 2026 14:56
Merhaba bende bebeğime işteyken sağdığım sütü içirmede sorun yaşıyorum beni emiyor ama sağdığımı içmiyor aynısını yaşayan var mı
E
Esmanur E.
Premium Üye
9 Haziran 2026 15:19
Gecici biberon değişimi yapabilirsiniz sabırlı olun inşallah çözülür

Elif O.
9 Haziran 2026 23:11
İkiz annesi olarak 3. Ayımızdayız benim iki bebeğim de biberonu reddediyor hem emzirip hem sağıp veriyorum ben birini emzirirken ötekini de yardımcım biberonla veriyordu ama şimdi asla istemiyorlar biberonu hem meme istiyorlar o yüzden ikisini birden emziriyorum aşırı yorucu tabi bu da umarım sizinki de hemen geçer benim bebeklerim de artık tutarlar üç biberon denedik üçinü de istemiyorlar
Yükleniyor...