Biberon Reddi
100 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
11 Mayıs 2026 02:23
Merhaba bebeğim 10.5 aylık biberonla 6 aylıkken vermeye başladım ama zar zor içiyor son bir aydır sütümün yetmediğini düşündüğüm için mama veriyomum ama biberınla içmesi yanım saati buluyor resmen gece hiç biberonla içmiyor ama emiyor emiyor çiş yapmıyor diye doymadığını düşünüyorum gündüzleri de karşısında şarkı söyleyin sesli oyuncak açarak içiriyorum ama bu durum çok yordu beni gece biberon verirsem uyanıyor uyuması saatler alıyor oyuncaklara da alıştı biberon içerken oyuncaksız asla içmek istemiyor ama dışarda falan ve gece zor olmaya başladı bu konuda önerisi olan var mı
Ö
Özge T.
11 Mayıs 2026 02:25
Gece sizi emiyorsa üstüne bir de neden biberon veriyorsunuz doymuş çocuğu tekrar içmeye zorluyorsunuz gibi anlaşılıyor anlatımınızdan…
B
Burcu B. Ö.
11 Mayıs 2026 02:26
Çünkü regl olduğum zamanlar sütüm kesiliyor neden bu kadar tavırlı yazıyorsunuz her şeyi
E
Ece ..
11 Mayıs 2026 02:46
Merhaba, biberonun ağız kısmı eğer az akıtıyorsa bebeğiniz uğraşmak istemiyor olabilir.
9. aydan sonra süt-mama geri planda kalıp ek gıda öne geçmeli eğer günlük ek gıdayı yeterli miktarda alabiliyorsa biberon reddini dert etmeyin. Kolaylıklar diliyorum.
9. aydan sonra süt-mama geri planda kalıp ek gıda öne geçmeli eğer günlük ek gıdayı yeterli miktarda alabiliyorsa biberon reddini dert etmeyin. Kolaylıklar diliyorum.
S
Sibel ..
Premium Üye
11 Mayıs 2026 07:52
Ayı büyükmüş bayağı siz isterseniz bir hekimle görüşün. Gece uzun süre aç kalmasında sorun yok diyordu Osman hoca 6 saat falan. Gündüz de ek gıda alımı iyiyse biberon işine bu aydan sonra bulaşmayın bence
Yükleniyor...