Biberon Reddi

60 görüntüleme
F

Feyza Y. T.

12 Nisan 2026 23:24
sadece mama ile beslenen bebeğim 4. ayında beslenme reddi yaşıyoruz, daha önce çok iştahlı bir bebekti. şimdi mamanın yarısını ancak verebiliyorum. mamayı mı biberonu mu reddediyor onu da bilmiyorum ikisini de değiştirdim işe yaramadı. ne yapabilirim acaba ?
A

Aslıhan G.

12 Nisan 2026 23:33
Bebekler genelde 4. Ayda beslenmede gerilik yaşayabiliyorlar . Biz de aynı şeyi yaşadık kendi kendine toparlayacak . Hiç ısrar edip kendinizi yıpratmaya gerek yok . Zorladıkça daha çok yemeğe karşı tepkili oluyorlar . O an içmedi veya yarım bıraktıysa 1 saat sonra az miktarda tekrar teklif edin biz bu şekilde o ayı atlatmıştık. 5. Ayda eski düzenine geri dönmüştü .
F

Feyza Y. T.

12 Nisan 2026 23:37

Aslıhan Giray

Bebekler genelde 4. Ayda beslenmede gerilik yaşayabiliyorlar . Biz de aynı şeyi yaşadık kendi kendine toparlayacak . Hiç ısrar edip kendinizi yıpratmaya gerek yok . Zorladıkça daha çok yemeğe karşı tepkili oluyorlar . O an içmedi veya yarım bıraktıysa 1 saat sonra az miktarda tekrar teklif edin biz bu şekilde o ayı atlatmıştık. 5. Ayda eski düzenine geri dönmüştü .

umarım geçer 1 aydır çok yoruldum, ısrar etmemeye çalışayım 🥲 teşekkürler 🙏🏻
B

Begüm A.

13 Nisan 2026 00:18
Aynı şeyi ben de [5.ayda](5.ayda) yaşadım ama 3 hafta içinde kendiliğinden düzene girdi şükür
K

Kübra A.

14 Nisan 2026 01:01
Bende şuan da aynı sıkıntıyı yaşıyorum bebeğim 5 buçuk aylık 1 haftadır hiç bi şekilde kabul ettiremiyorum çok stres yapıyorum sizinki ne durumda alıyor mu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir