Biberon Reddi
74 görüntüleme
B
Büşra ..
28 Mart 2026 21:02
Kızım 7 aylık bu aralar diş sancıları çekiyor ve bir anda biberonla beslenmeyi reddetti. Böyle bir durum yaşayan var mı biberonu tekrar alması için ne yapabilirim acaba?
Z
Zeynep O. ..
28 Mart 2026 21:39
Benim de 6 aya yaklasti kızım. 5. Ayda yaklaşık bı 2 hafta belki fazla süren biberon reddi oldu ben uykusunda besledim genelde uyanıkken hiç almak istemedi. Kendiliğinden yavaş yavaş bı düzeliyor bı başa sarıyor gene dış sancısı başladığında almak istemiyor. Ben de saatleri uzattım 3 saatte bir veriyorsan 4 saate çıkardım öyle biraz açıktı içti gece de sürekli vermeye çalıştım uykusunda
B
Büşra ..
29 Mart 2026 10:07
Benim de 6 aya yaklasti kızım. 5. Ayda yaklaşık bı 2 hafta belki fazla süren biberon reddi oldu ben uykusunda besledim genelde uyanıkken hiç almak istemedi. Kendiliğinden yavaş yavaş bı düzeliyor bı başa sarıyor gene dış sancısı başladığında almak istemiyor. Ben de saatleri uzattım 3 saatte bir veriyorsan 4 saate çıkardım öyle biraz açıktı içti gece de sürekli vermeye çalıştım uykusunda
Z
Zeynep O. ..
29 Mart 2026 10:09
Lansinoh Biberon kullanıyorum başkasını denedim tutar diye yok gördüğü an ittirmeye başlıyor anne sütü alıyor ama sütüm doyurmaya yetmiyor bu sefer sürekli ek gıda verdik şimdi de kabız oldu. Umarım geçer bir tek bende oldu galiba diyordum 😬 Allah yardımcımız olsun 😇
B
Büşra ..
29 Mart 2026 10:15
Ek gıdaya bizde hiç iştahlı başlamadık ama şimdi yemeye başladı ilk zamanlar alışık olmadığı bir tat olduğu için bence zorlanıyorlar kabul etmekte. Başlarda ne versem mutlaka yoğurtla destekledim şimdide yumurta sarısını labneyle veriyorum mesela sebzeli çorba yapıyorum yanında yine yoğurt. Bir süt ürünü ile destekleyince daha kolay alışıyorlar.
Yükleniyor...