Biberon Reddi

70 görüntüleme
B

Berrin Ş. ..

18 Şubat 2026 07:05
Ek gıdaya geçiş sonrası biberonu reddetti oğlum 6.5 aylık geceleri mama içmek için uyanır 5 ölçek içip uyurdu tekrar şimdi uyanıyor veriyorum ya içmemek için ağlıyor ya da 3 ölçek içip bırakıyor biberon reddini nasıl önleyebilirim daha çok küçük mamayı bırakmak için 🥺
E

Eda D.

18 Şubat 2026 09:03
15,5 aylık kızım o aylarda ve [10.ayda](10.ayda) reddetmişti biberonu ama şırınga ve kaşıkla aynı ölçek mamayı içiyordu sanırsam dönem dönem oluyor 1 hafta biberonla vermedik düzelmişti sonrasında bizde
B

Berrin Ş. ..

18 Şubat 2026 10:03

Eda Dedeoğlu

15,5 aylık kızım o aylarda ve [10.ayda](10.ayda) reddetmişti biberonu ama şırınga ve kaşıkla aynı ölçek mamayı içiyordu sanırsam dönem dönem oluyor 1 hafta biberonla vermedik düzelmişti sonrasında bizde

Bende bi öyle deneyeyim inşallah tekrardan biberona döner diğer türlüsü çok zor
E

Eda D.

18 Şubat 2026 10:52
Bizde 1 haftaya dönmüştü döner inşallah hatta ben philips kullanırken biberonu mu istemiyor diye lansinoh aldım baktım biberondan da değil sonra sadece geceleri vermeye başladım tuttu geri bizim hiç anne sütü olmadığı için zor oluyordu
B

Berrin Ş. ..

18 Şubat 2026 11:41

Eda Dedeoğlu

Bizde 1 haftaya dönmüştü döner inşallah hatta ben philips kullanırken biberonu mu istemiyor diye lansinoh aldım baktım biberondan da değil sonra sadece geceleri vermeye başladım tuttu geri bizim hiç anne sütü olmadığı için zor oluyordu

Bizimde anne sütü yoktu hiç bizde Philips kullanıyoruz umarım geri döner tekrardan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir