Biberon Reddi

93 görüntüleme
B

Betül ..

28 Aralık 2025 17:47
Bebişim 5.5 aylık ve maalesef sütüm git gide azalıyor bebeğim doymuyor kilo alımı da durdu ama bir türlü mama içiremiyorum. Önce sma optipro denedim asla içmedi hep tükürdü şimdi hipp organik combiotic veriyorum onu daha çok sevdi gibi ama biberonu diliyle itip ağzını kapatıyor içmiyor yine. Philips avent 2 ve lansinoh m denedim ama yok. Biberon reddini aşmak için ne yapmalıyım?
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:29
Benim bebeğimde sağımla besleniyordu aynı aylarda sorunu yaşadım asla istemiyor biberon görünce ağlıyordu comotomo, avent ve lansinoh vardı bende de ama asla istemedi . Kucağımda gezdirerek besledim dışarı çıkarıp besledim ama sonra kendiliğinden düzeldi
B

Betül ..

28 Aralık 2025 19:46
Ben de kucakta gezdirerek deneyeyim o zaman belki işe yarar
G

Gdkmc

28 Aralık 2025 19:54
İyice acıkmasını bekleyip deneyin
B

Betül ..

28 Aralık 2025 19:56
Yok onu denedim öyle hepten çıldırıyor direkt memeye gitmek istiyor
G

Gdkmc

28 Aralık 2025 19:58
Bende aynı aylarda aynı sorunu yaşadım iyice acıkmasını bekleyip önce emzik tutturup sonra da hemen biberonu veriyordum
B

Betül ..

28 Aralık 2025 20:48
Ay bak o olabilir çünkü ben de enzim damla kullanıyor şu an ve şekerli diye tadını seviyor önce onu verip sonra direkt biberonu vermeye çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor
G

Gdkmc

28 Aralık 2025 20:50
Ben öyle çözüm buldum ve baya bir iki hafta falan öyle besledim sonradan sonraya kendi almaya başladı o süreçte ebe de bırak acıkabildiği kadar acıksın demişti. Umarım sıkıntınız bir an önce hallolur 🫶🏻
B

Betül ..

28 Aralık 2025 22:16
İnşaAllah çok teşekkür ederiim 💖

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir