Biberon Reddi
121 görüntüleme
R
Rabia D.
29 Kasım 2025 01:44
34++2 de doğdu bebeğim şua 4 aylık ama düzeltilmiş.ayı 3 biberon reddi yapıyor sütün yetmiyor aç kalıyor ne yapabilirim

İlsu O. K.
29 Kasım 2025 02:04
Merhaba; premlerde dokusal bazen hassasiyet olabiliyor. Anne memesinden sonra biraz farklı gelmiş olabilir. Biberonun ucundan sütü akıtmayı denediniz mi? Dudağına değerken deneyin bir. Benim bebeğimde olmadı ama yoğunbakımda hemşireler öyle yapardı. Biberondan bir akış olduğunu anlasın diye. Bir kaç biberon denediniz mi? Özellikle meme reddi olmasın derdiniz yoksa en basit market tipi biberon deneyin son çare bebekler genelde o en beteri tutuyor gördüğüm kadarıyla. Biz prematürelikten dolayı avent kullanıyoruz en başından beri,emziktede yine. Son çare bir doktorunuza danışın bebeğinizin beslenmesi geride kalmasın. 🙏🏻☺
R
Rabia D.
29 Kasım 2025 05:31
Herşeyi denedim maalesef sadece meme istiyor ne yaptıysam biberonu tutmuyor
T
Tubbbaaa ..
29 Kasım 2025 06:41
Sütünü çoğaltmanın yollarını arayabilirsin 🥰 emzirme danışmanları ile destek alabilirsin Gece yatarken 3tane incir yiyebilirsen ben çok faydasını gördüm bi müddet devam et ama
R
Rabia D.
29 Kasım 2025 06:43
Sanırım başka çaremde yok teşekkür ederim

İlsu O. K.
29 Kasım 2025 13:01
Strese girmeyin sütünüz içinde beslenme içinde emzirme rutininize devam edin 🙏🏻☺ 4.ay aşınız zamanı kilo ölçümü yapacak sağlık ocağı bir bakın fikir alın. İçinize sinmezse bir çocuk doktorunuza danışın belki siz aç kaldı sanıyorsunuzdur sütünüzde bebeğinize fazlasıyla belki yetiyordur. Bi bebeğinizin gelişimini değerlendirsinler ona göre bi yol illaki bulunur. Biberon kaşıklar var genelde yeni doğan döneminde kullanılıyor 3 aydan sonra uygun mu bilmiyorum bir sorun isterseniz 🙏🏻🌸
R
Rabia D.
29 Kasım 2025 17:39
Doktorumuza danıştım pazartesi kilosuna bakıcam kilo kaybı varsa konuşalım dedi bilmiyorum umarım bebeklerimiz sağlıkla büyürler 🤲🙏🏻

İlsu O. K.
30 Kasım 2025 00:32
☺🌸 merak etmeyin her şey yolunu buluyor benim oğlum 47 gün yoğun bakımda kaldı 30 haftalık doğdu,hastaneden taburcu olduğumuzda ememiyordu bile daha. Memeyi kavrayamıyor diye biz yoğunbakımda biberon verdik onubile çekemiyordu ama bir şekilde oldu şimdi takvim yaşı 9 aylık. Böyle böyle büyüyorlae çok hızlı inanın.. Doktorunuz size yardımcı olacaktır. Siz strese girmeyin bebeğiniz aç kalmaz bir şekilde çözüm bulunur ve beslersiniz. Bu minik zamanlarının keyfini çıkarın sağlıkla büyüsün ☺
R
Rabia D.
1 Aralık 2025 19:49
Desteğiniz için teşekkür ederim iyi geldi🙏🏻

İlsu O. K.
2 Aralık 2025 12:23
Ne demek 🌸 Çözebildiniz mi?
R
Rabia D.
2 Aralık 2025 12:44
Kilosuna baktırdım bugun kilo vermemiş anne sütüyle devam edeceğim mecburen

İlsu O. K.
2 Aralık 2025 19:35
Maşallah çok sevindim , demek ki aç kalmıyormuş☺🌸🧿 niye mecburen diyorsunuz ne güzel işte anne memesinden yeterli alıyor besleniyor,doyuyor ☺ valla 6 ay zar zor emzirdim ben keşke yaşına kadar emzire bilsem diyordum ama malesef olmadı ☺
R
Rabia D.
6 Aralık 2025 08:16
Olsun biz anneler elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz çocuklarımız sağlıklı olsunlar inşallah