Biberon Reddi
63 görüntüleme
S
Sema S.
19 Ağustos 2025 16:31
Arkadaşlar 7 aylık bebeğim var ve hiç biberon kullanmadık şimdi de hem çok yoruldum hem de yakın zamanda tatile çıkacağım birazcık rahat etmek adına biberon deniyorum bir kaç haftadır ama asla almıyor emzik kısmını tek başına alıyor içindeki sütü de tek başına alıyor ama ikisini birleştirince ağlamaya başlıyor uykusunda bir kaç kez denedim bir iki kere çekiyor ağlamaya başlıyor sanırım çok hızlı geliyor ona aslında 0aylık olanlardan aldım ilk defa kullanıcaz diye kullandığım markaları yazıcam umarım bu forum için sorun değildir tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen linçlemeyin
Phlips avent mamajoo chicco iki çeşit
Phlips avent mamajoo chicco iki çeşit
N
Nil ..
19 Ağustos 2025 16:50
7 aylık bebeğe 0 aylık biberon emziği ile biberonu alıştıramazsınız ki. Ayına uygun biberon emziği seçmelisiniz
S
Sema S.
19 Ağustos 2025 17:09
Hiç emmediği için böule bir şey denemiştim bir de 4 numara chicco vardı onu da denedim onda da çekemedi çok geldi sanırım
N
Nil ..
19 Ağustos 2025 17:43
Lansinoh biberonu önerebilirim.
S
Sema S.
19 Ağustos 2025 18:00
Teşekkürler bir de dr brown diye bir marka gördüm
S
Sema S.
19 Ağustos 2025 18:01
Sizce bu biberon işinden vazgeçmeli miyim bebeğimin bana karşı güveni kırılır mı ama çok yorgunum gerçekten biraz da keyfime bakmak istiyorum
B
Büşra Ö. S.
19 Ağustos 2025 19:41
Bende aynı durumu yaşıyorum ameliyat olacağım mama ile devam edicez biberonu çekmiyor ısırıyor 4 buçuk aylık