Biberon Reddi

88 görüntüleme
H

Hatice K.

27 Temmuz 2025 23:35
Arkadaşlar bşberon reddine çözümünüz nedir enjektörle ağzına sıkınca içiyor biberonla verince öğürüyor avent kullanıyorum. Comotomo var onu pek almıyor
Ne önerirsiniz
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 04:47
Lansinohun bibeorunu da deneyebilirsiniz
H

Hatice K.

28 Temmuz 2025 04:49
Deneyeceğim yani 101 günlük 6 saat oluyor ondan öncede çok az beslenmişti 5 saatin üzerine ben vermesem almayacak verince öğürüyor yani çok çaresizim tomme tippe vardı elimde o daha hızlı akışlı uykuluyken onunla biraz yedi …yahu bir çocuk 6saar aç kalıp nasıl 100 cc mamayla doyar çok çaresiz hissediyorum
H

Hülya G. ..

28 Temmuz 2025 06:02
Benim oğlum da biberon kabul etmedi bir süre avent tomme tipe denemiştim ikisini de istemedi. Bir süre kaşık biberon denedim çok zorda kalirsaniz kullanımı biraz zor ama yine de aç kalmasından iyidir.
G

Gülseren Ç.

28 Temmuz 2025 11:48
Sizi çok iyi anlıyorum gerçekten insanı çok yıpratan bir süreç sanki tek siz yaşıyor gibi hissediyorsunuz ama inanın öyle değil aynı süreçten bizde geçtik, parmak yöntemle besledik bir süre en azından uyku sırasında bile beslenmesine devam etti diğer türlü ne meme ne biberon hiçbir şeyi kabul etmiyordu zamanla bir bir atlatıyor, biz memeyi çözemedik hala ama en azından biberonla veriyorum. Yeter ki beslensin nasıl beslenirse beslensin diyor insan, inşallah bir an önce düzene girer her şey 🌺
H

Hatice K.

28 Temmuz 2025 11:58
Çok teşekkür ederim bende sabırla geçmesini bekliyorum sadece hemşireyim ve bugün işe dönöek zorundayım 🥲böyle bir süreçte bebeğimi bırakmak daha da zor geliyor bana

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir