Biberon Reddi

38 görüntüleme
L

Lale K.

22 Temmuz 2025 07:50
Kızım 6.5aylik işe başlamak zorunda olduğum için sütümü sagarak dondurmuşdum.sabah 6gibi emziriyorum.eve 14:00gibi dönüyorum.ben gidene kadar asla biberonda içmiyor.6biberon denedim.olmuyor.ek gıdaya yeni başladık.ben gidene kadar yoğurt filan yiyor sadece.donmuş sütleri nasıl degerlendiricem?ne önerirsiniz?ben böyle yapdim oldu dediyiniz her tavsiyeye açığım.birde hava sıcak.uzuluyorum oyle
H

Hatice K.

22 Temmuz 2025 08:16
Dınmuş sütten oluyor mu bilmiyorum aöa yoğurt yapıldığını görmüştüm bi fe ek gıdasının içine katabilirsiniz kaşık biberon denediniz mi ya da enjektör
L

Lale K.

22 Temmuz 2025 08:17
Kaşık biberon,enjektör,phlipsin biberonu,lanshino biberon,Chico biberon,mamajo biberon hepsini denedim.
Esra D.

Esra D.

22 Temmuz 2025 08:30
Onlarca biberon denemesinden sonra bibs biberon tuttu kızım kauçuk uçlusunu. Bende işe döneceğim dönem çok zorlandım biberona alıştırana kdr. Donmuş sütleri yoğurt olarak kullananlar oluyor
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

22 Temmuz 2025 08:32
Biberonu reddeden bebekler için, alternatif yolları denemek işe yarayabilir. Örn, sütü kaşıkla, minik bardakla ya da pipetli kapla sunmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca ek gıdaya yeni başladıysanız, verdiğiniz yiyeceklerin kıvamını anne sütüyle açarak hem daha tanıdık bir tat sunabilir hem de öğünü besleyici hale getirebilirsiniz🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir