Biberon Reddi

97 görüntüleme
S

Sema G. A.

16 Temmuz 2025 19:44
Herkese merhabalar , beneğim 5 aylık ve hiçbir şekilde biberon almıyor. Yenidoğan döneminde kaşık biberon kullanmıştık sonradan ihtiyaç olmadığı için aktif emdiği için ve iş hayatına da geri döneceğim için sağımlarımı dondurucuya kaldırmıştım. Farklı markalardan farklı emzik numaralarına kadar her şeyi denedim ama tutmuyor biberonu. Bu şekilde bi durumla karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl yendi ?
N

Nur E. ..

16 Temmuz 2025 19:54
Ben benzer sorunları kızımda yaşamış çareyide Dr.Brown’s geniş ağızlığı biberonunda bulmuştum. Siz bu marka biberonu denediniz mi bilemiyorum ama denemediyseniz denemenizi öneriyorum nacizane. Dilerim mutlu sonla sonuçlanır bu döneminiz🥰

https://drbrownsturkey.com/collections/biberonlar/products/270-ml-genis-agiz-pp-biberon-2-seviye-emzik-ile?variant=43063462985878 ( link paylaşmak uygun mu bilemiyorum ama şansımı denemek istedim🫢)
S

Sema G. A.

16 Temmuz 2025 19:55
Onu da deniyorum ısrarla her gün şaşmadan veriyorum Drbrowns biberonu ama çiğniyor, kazara ağzına süt geldiyse de tükürüyor çıkarıyor 🥲
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

16 Temmuz 2025 20:11
Avent denemediyseniz biberon ucu daha dolgun memeye daha çok benziyor belki tutabilir.
E

Elif A.

16 Temmuz 2025 20:28
Benim bebeğim de biberon turuyordu hiç bir problem yoktu 4. Ay atağıyla birlikte biberonu reddetmeye başladı yaşayan var mı🥺
G

Gülender Ö.

16 Temmuz 2025 20:30
Benim bebeğim de aynı 5 aylık. Aventi de denedim almadı çiğniyor sadece nasıl işe başlayacağım bilmiyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir